Vaimo nai vierasta homo sex mies

vaimo nai vierasta homo sex mies

Jos olisin, en olisi uskaltanut koskaan edes ehdottaa mitään moista. Haluan vaan että tää tehtäis mun ehdoilla. Siksi kiinnitin huomiota siihen, koska avauksessasi itse pohdit mustasukkaisuutta: Eihän sulla sitten mitään ongelmaa ole, jos muijalles on sama, kuka sitä panee? Hei besserwisser, älä vänkää, ihmemies juuri kirjoitti ne kriteerit eli ei ole sama kuka sitä vaimoa panee.

Koetas nyt vaan tajuta, että ei siitä kolmannesta pyörästä kaikki halua sydänystävää, pelkkä suoritus riittää. Varmaan sellaisiakin tyyppejä ja pareja on jotka haluaa sonnista jonkun pasianssi- tai kalakaverin tms, mutta siitä ei nyt ollut edes kyse.

Tosta parista näkee et äijäm45 on väkivaltaan taipuvainen, päihderiippuvainen ja todennäköisesti työtön tai sitten persduunari Ei mennyt, kaikki väärin.. Älä laita lottoa vetämään. Excuse my french vaan, jos joku kärkkäistä sanankäänteistä pillastui. Provosoiduin vastauksesta jossa mielipiteitä tyrkytettiin faktoina ja tyrmättiin kysyjän ajatukset suoralta kädeltä. Ryhmähommissa joillekin sopii joku homma, toisille ei.

Puhumalla puolison kanssa asiat selviää. Ei näiltä palstoilta mitään absoluuttisia totuuksia saa selville. Kivoja kokemusten vaihtoja ja muuta juttua ja shittiä kylläkin. Jouduin eilen puolivahingossa jatkoilla moiseen tilanteeseen. Itse asiassa mies halusi selvästi homostella samalla, mutta kun en lämmennyt niin tyytyi kattelemaan vierestä. Rouva tykkäs kovin ja hätisteli jo miestään poiskin, olis selvästi halunnut olla mun kanssa kaksin. Pienimunainen mies ja ymmärsin rivien välistä, että pahasti erektio-ongelmainen ja minä taas en kumpaakaan Häiriintynyt juttu, mutta kännissä tietty meni.

Kaikkeen sitä ihminen ittensä päästää: Seksi on taivaallista sen jälkeen oman emännän kanssa. Ja kaikki ovat tyytyväisiä. Meidän kokemus on, että täysin vieras, mutta mukava ja täyspäinen kaveri pitää olla. Ja vain kerran saman kanssa ettei tule ongelmia. Me voimme suositella, mutta kaikille ei varmaan sovi. Tässä yhteiskunnassa vain halutaan tyrmätä kaikki luonnollinen.

Meidät on aivopesty lapsesta pitäen ja silti suurin osa haluaisi kokeilla kaikkea mielenkiintoista. Mutta se ei ole sopivaa eikä kristillistä. Telkkarikin on täynnä tappamista, mutta auta armias, jos sieltä tulee vähänkin seksiä, niin kyllä löytyy kaakattajia.

Monesti olen ajatellut tavallasi, mutta tuo mielikuvituksellinen toive on jäänyt vielä toteuttamatta. En tarkoita sitä, etteikö vaimoni olisi saanut vierasta, mutta nähteni. Joskus nuorempana hän saattoi tulla illan bileistään rakasteltuna, mutta kuitenkin vielä puutteessa. Useammin kuin kerran hän yöbileistä tullessaan herättiminut vuoteestani seurustelemaan.

Herättäessään hän oli jo alastomana, "bimsa" oli jo ihan turvoksissa sekä täysin kostea edellisen jäljiltä. Käsitin asian niin, että hän ei ollut saanut salarakkaaltaan täydellistä tyydytystä. Oli hienoa uppoutua jo lämmitettyyn parteriin. Elän vieläkin toivossa, että saisin olla joskus läsnä kun jokin kyvykäs partneri upealla siittimellään rakastelee vaimoani.

Sillä ei ole väliä onko hän tuttu tai tuntematon; kunhan hän on vain vaimoni makuun. Oliko hän unissaan bileissä kun sitten herätti sut tullessaan ja samassa heräili itsekkin turpeana Olisiko kalut samassa reiässä yhtä aikaa vai kuinka homma hoituisi?

Nuorempana minäkin pääsin kokemaan tilanteen jossa olimme tyttöystäväni kanssa Oli melkoinen näky ja kokemus nuolla piparia ja samalla tuli väkisinkin nuoltua myös kaverin kullia. Olen tästä kokemuksesta kertonut nykyiselle vaimolleni ja kysynyt hänen kiinnostusta kimmppa kokeilemaan ja niimpä olemme jo jonkin aikaa koittaneet löytää sopivaa kaveria meille. Eivät ole maksullista ottaneet, hyvä kaveri sopii siihen hommaan tarpeeksi hyvin jos on järki päässä Kemiat toimii ja tietää paikkansa.

Itsellä kans samanlainen fantasia et harrastaisimme puolisoni kanssa kolmen kimppaa ja vieras mies olisi tuntematon. Mutta en ole uskaltanut suoraan asiaa ehdottaa. Naiseni kuitenkin tykkää kovasti kun puhumme seksin aikana tuhmia että nuori mies naisi häntä samaan aikaan.

Itse olen muutamankin kerran ollut mukana toisena miehenä. Helpointa on kun mennään suoraan asiaan, eikä yritetäkkään esittää mitään tutustumista, kahvilla käyntiä tms. Se on sitten eri juttu jos ollaan jossain mökillä tai muuta, mutta kuka lähtisi täysin tuntemattoman kanssa jonnekkin mökille, mistä ei voisi edes lähteä pois jos ei sitten nappaakkaan. Kyllä sen heti tavatessa huomaa kannattaako edes yrittää ja kaikilla täytyy olla vielä mahdollisuus perääntyä jos ei naamat tai käytös miellytä.

Lähden mukaan jos kimpan haluatte. Toi on niin totta. Itse haluaisin mukaan myös 3: Ja paikka pitäisi olla tosiaankin sellainen että jos ei homma toimi niin sitten ulos vaan ja kohti uusia seikkailuja. Ei voisi olla mitään hirveempää kuin panna jotain susi rumaa akkaa ja läski ukko tuijottaisi vieressä Minullakin suuria haluja olisi tulla kolmanneksi pyöräksi m 41 tum 81kg..

Ois kiimsta ottaa toi salapanoni kimpassa. Josko järjestäs saunaillan mökillä jossa hän myös mukana. Mielelläni tulen mukaan sun salapanoa panemaan. Eihän se ole kuin napataan pohjoisesta mökki ja sinne "laskettelemaan": Millainen herkku se nainen on mitoiltaan? Minulla on joskus tullut myös mieleen, että olisipa seuraava mies jonossa sängyssämme, kun mieheni on tarpeensa tyydyttänyt ja alkaa kuorsata, itseni ollessa vielä kliimaksin kourissa.

Kun naisethan tunnetusti lämpenevät ja jäähtyvät hitaammin, tuo kaksi tai useampi miestä ja yksi nainen toimisi varmasti ainakin paremmin kuin yksi mies ja kaksi naista, jossa mies saattaa tuntea itsensä riittämättömäksi lauettuaan ensimmäiseen. Mielestäni tämän vieraan miehen tulisi olla ehdottoman vetävä ja teknisesti taitava.

Ei ole suinkaan yhdentekevää kuka minut tyydyttäisi. Se että hän olisi tuntematon, suojaisi sydänsuruilta. Vaatii hyvää itsetuntoa ja luottamuksellista parisuhdetta ottaa kolmansia osapuolia seksiin, mutta kiihottava ajatus.. Täytyykin hieman ajatella asiaa tarkemmin.. Nimimerkki " mustajoutsen" on aivan oikeassa. Meidät miehet on pääsääntöisesti luotu siittämään uutta sukupolvea.

Siittimemme pysyy jäykkänä juuri sen ajan kun ns. Perin harvalla siitin pysyy jäykkänä minuuttitolkulla "siitinsyöksyn" jälkeen. Jos me miehet haluamme hyvän ja nautinollisen orgasmin rakastetullemme vaatii se pitkäkestoista hyväilyä, käsin, suudelmin jne. Samanaikaisesti kaksi miesrakastelijaa pystyy kiihottamaan rakastelun kohteena olevan puolison monipuolisemmin kuin aviopuoliso yksin.

Toisaalta vieras partneri on jo sinänsä kiihottava naiselle. Ei kun kiihottava kolmas kehiin! Kaverin kanssa nuollaan ensimmäinen orgasmi vaimolle ja pienen tauon jälkeen vaimo on valmis naitavaksi. Naimme vaimoa vuorotellen takaapäin ja toinen nuolee klitorista kun toinen panee. Noin 10min ja mies pillussa vaihtuu yön aikana jopa kertaa yhteensä ja spermat pilluun.

Kolmannen pyörän etsimispaikaksi sopii esim Hotelli-Ravintola jossa pariskunta voi esim. Nainen voi käydä ilman miestään löydetyn miehen kanssa hotellihuoneessa tai mies mukana mennään huoneeseen. Viikonlopun aikana voi löytyä useampikin kolmaspyörä. Mukava kaupunkiloma eri kaupungeissa kiihottavan harrastuksen parissa.

Itse olen ollut kolmantena pyöränä ties kuinka monta kertaa, parhaan kaverini muijaa panemassa. Meillä taas toimii homma hyvin just näin.

Kukin tyylillään mutta suosittelen kokeilemaan rohkeasti Saunassa ja lauteil 4. Meillä on kahdella eri kerralla päässyt puolituttu kaveri nuolemaan vaimon piparia kimppasaunan yhteydessä. Lämmittelyn jälkeen minä hoidin sitten homman kotiin ja kaverit näpitteli lauteilla. Ekalla kerralla kyllä kolmas pyörä yritti päästä vaimon pyllylle, mutta rajattiin se sormeiluun.

Vaimo sai tästä elämänsä orkun. Ainoa ikävä puoli oli se että tämä vimeisin herra on kylillä kehuskellut nuolemisellaan, kun muija on vielä melko vetävä pakkaus.

Ollaan koitettu joskus, aika hauskaa: The URL it redirects to is. Myös meillä on kerran käynyt niin, että kimppasaunassa kaverini sai hyväillä vaimoni rintoja ja pääsi myös nuolemaan pimppiä. Kaverilla oli niin herkässä, että mälli lensi siinä nuollessa. Ei ollut yhtään nolona, vaan kertoi, ettei koskaan ollut päässyt nuolemaan niin hyvän makuista ja isohuulista piparia. Ei hänellä tosin muutenkaan ollut paljon kokemusta naisista, ulkonäkö kun ei ollut miellyttävimmästä päästä.

Mua jotenkin kiihotti katsella, kun lihava ukko lipoi hoikan vaimoni jalkoväliä. Saman tyyppisiä "fantasioita" itselläni, mutta mietityttää. Miten asia tuli puheeksi ja onko vaimosi yleisesti todella avoin seksuaalisissa asioissa? Joskus rohkaistun ottamaan puheeksi omani kanssa.

Mun vaimoa on pari kaveria nainut , kiihottavan näköistä kun vieras mulkku tunkeutuu vaimon pilluun. Kerran kokeilimme että itse lähdin kotoa ja kaveri tuli panemaan vaimoa. Ihanaa touhua naiset on luotu antajiksi.. Olen muutaman kerran ollut pareilla kolmantena pyöränä,tai pikemminkin ensimmäisenä. Suurin osa pariskunnista on juuri tuollaisella ajatuksella liikkeellä,ja ikävä kyllä mustasukkaisuutta esiintyy ,vaikka sitä ei myönnetäkkään. Usein miten alkoholi on liian monessa tapauksessa liiallisesti mukana,itse olen pyrkinyt olemaan selvin päin jo senkin vuoksi että silloin nauttii jopa itse siitä tapahtumastakin.

Olen kaikissa tapauksissa ottanut yhteyttä hakuihin,siis en ole hakenut seuraa. Ilmeisesti olen siihen ryhmään kuuluva ,jolla on jo ulkoisetkin avut puolellaan. Ulko muoto ei suojaa ,ja työvälinekkin on ollut tarvittavan kokoinen. Yksi tapaus on jäänyt erittäin hyvin mieleeni,jo sen erikoisuuden vuoksi. Olin yhdelle parille hieman enemmänkin kun pelkkä yhden illan juttu. Pariskunta oli nimittäin liikkeellä lapsettomuuden takia ,ja halusivat hoitaa sitä luonnollisella tavalla.

Pari ei ollut tavallinen tapaus ,vaan parin nainenkin oli näteimpiä neitoja jonka pikkuhousut olen päässyt ottamaan pois,,ja se tapahtumakin oli enemmän rakastelua kun naintia. Ja poikkeuksena sekin että rakastelin tuon naisen kanssa useasti senkin jälkeen,kun olin luvannut kautta kiven ja kannon etten sekoittaisi perheelämää.

Rakastelu hetket olivat täynnä kiimaa ja halua,sillä ehdimme jonkin verran tutustumaan ja sexi oli molemmin puolista halua. Ensimmäisillä kerroilla mies oli mukana mutta jo kolmannella kerralla vietimme koko viikonlopun heidän mökillään rouvan kanssa kahden. Joka kerta kun olimme sen hetken ensimmäistä kertaa yhdynnässä sain antaa pikaisen siemennyksen,,se oli sellaista kymmenen työntöä ja siemenet oli perillä,ja sen jälkeen naimme suoraan sanottuna itsemme tajuttomaksi ,enkä ole koskaan kuullut naisen niin voihkivan,jonka oli kuulemman ollut syy siihen että mies ei halunnut tulla tilanteeseen,kun kaksi ensimmäistä kertaa.

Onnekseni siemenet ei niin helposti alkaneetkaan itää,ja sain aika monta tilaisuutta harjoitella. Kuitenkin tapahtui niin kuin usein tapahtuu suojaamattoman rakastelun seurauksena naisen masu alkoi pyöristyä ja seurauksena oli odotettu tyttö.

Tapasimme uudelleen samoissa merkeissä,en epäröinyt hetkeäkään. Olemme tapailleet samojen rakasteluiden merkeissä ja vaikka heti tärppäsi niin harjoittelu ei olekkaan yllätys yllätys loppunut. No,kyllä minäkin olen haaveillut kolmannesta,kertonut halustani myös 40v vaimolle. Tavoitteena olisi hidas tutustuminen,saunomisen ym. Alta parikymppisenä ollessani tyttöystäväni kanssa pyöriessäni kaveriporukkaa kiinnosti kaunis tyttöystäväni. Annika sanoi, että hän oli jo töissä maininnut Liisalle, että aikoisimme yrittää ensimmäistä lasta tämän reissun aikana.

En maininnut mitään, että olihan minulla jo lapsia maailmalla. Menin avaamaan oven ja päästin tarjoilijan sisään. Käännyin häneen selin sulkeakseni oven. Samalla tunsin kovan iskun päässäni ja silmissäni pimeni. Havahduin hereille ja huomasin olevani sidottuna tuoliin. Näin edessäni kolme huppupäistä miestä, jotka pitelivät vaimoani aloillaan sängyssä. Yritin sanoa jotain, mutta huomasin olevani kapuloitu.

Kolmas mies nousi vuoteelta ja tuli luokseni. Hän käänsi minut tuolin kanssa ympäri. Näin huoneessa olevan jonkinlaisen telineen. Siinä näytti olevan jonkinlainen puomi lantion korkeudella sekä joitain hihnoja.

Olin aivan hämilläni enkä tajunnut ollenkaan, mitä oli tapahtumassa. Samassa kuulin, kuinka kaksi muuta miestä kiskoivat Annikaa puomilaitteen luokse. Toinen heistä pakotti vaimoni jalat lyhyiden hihnojen ääreen. Nopeasti mies sitoi Annikan nilkoistaan hihnoihin. Samalla toinen mies painoi vaimoni ylemmän puomin yli vatsalleen ja kolmas mies saapui paikalle juuri parahiksi sitomaan Annikan kiinni ranteistaan puomin toiselle puolelle. Siinä kaunis Annika-vaimoni retkotti pylly pystyssä paikoilleen sidottuna.

Aloin jo aavistella, mitä tuleman piti. Yksi miehistä otti esiin veitsen. Toinen kiskoi Annikan hameen ylös hänen vyötärölleen. Kolmas mies marssi Annikan pääpuolella ja tarttui tätä hiuksista. Veitseä pitelevä mies hieroi Annikan takapuolta ja läimäytti sitä pari kertaa. Annika ähkäisi vaimeasti, mutta ei uskaltanut päästää enää isompaa ääntä.

Mies tarttui Annikan jalkoväliin ja nosti ruskeiden sukkahousujen haaraosaa ilmaan. Mies työnsi veitsen sukkahousuihin ja leikkasi ne haaroista auki. Seuraavaksi mies Tarttui Annikan pikkuhousuihin ja leikkasi nekin haaroista halki. Voimakkaasti kiskaisten hän vetäisi rikkinäiset pikkuhousut vaimoni jalasta. Taskustaan hän otti kondomin ja asetteli sen kovan kalunsa päälle.

Mies asettui Annikan taakse jalkoväliin ja yhdellä kovalla työnnöllä tunkeutui vaimoni pilluun. Mies alkoi nussia vaimoani kuin höyryjuna. Koko teline helisi ja kolisi, kun hän työnteli voimakkain työnnöin Annikaa pimsaan. Onneksi se laittoi sentään kumin, ajattelin. Samassa näin, kuinka toinen miehistä seisahtui Annikan pään eteen ja kiskaisi hiuksista vaimoni pään ylemmäs.

Samalla mies kaivoi housuistaan kovan kalunsa esiin ja työnsi sen Annikan huulille. Alistuneena vaimoni avasi suunsa ja mies tunki kovan kalunsa Annikan suuhun. Mies tunki kaluaan vaimoni suuhun niin voimakkaasti, että kuulin, kuinka Annika haukkoi henkeään kalun melkein upotessa hänen kurkkuunsa.

Näin, kuinka molemmat miehet vetivät kalunsa ulos Annikasta ja vaihtoivat paikkaa. Tajusin, että mies, joka nyt aikoi työntyä vaimooni takaapäin, ei käyttänyt kondomia. Yhtäaikaisesti miehet tunkeutuivat vaimooni.

Toinen takaapäin pilluun ja toinen edestäpäin suuhun. En voinut kuin katsella, kun vaimoani pani kaksi vierasta huppupäistä miestä. Annika heilahteli työntöjen tahdissa. Huomasin molempien miesten ääntelehtivän siihen malliin, että kohta alkaisi tulla…. Miehet nussivat vaimoani kiivain työnnöin. Kieltämättä, ellei tilanteeni olisi ollut tämä, olisin kiihottunut itsekin. Oli mielenkiintoista katsoa vaimoni saavan vieraiden miesten munaa.

Samassa mies, jonka kalu oli Annikan suussa, veti kalunsa ulos suusta ja kiskoi kortsunsa pois. Hän otti toisella kädellään vaimoani hiuksista ja runkkasi nopeasti kaluansa pari kertaa. Kovasta kalusta ryöpsähti pitkä roiskaisu spermaa Annikan naamalle. Se loiskahti otsalle ja hiuksille. Seuraava roiskaisu osui vaimoni nenään ja seuraava poskelle. Spermaa ryöpsähteli Annikan naamalle ja sitä oli kamalasti.

Kuulin, kuinka Annika nyyhkytti valtoimenaan niellen kuitenkin itkunsa. Mies, joka pani Annikaa, alkoi samalla kiihdyttää vauhtiaan. Yhtäkkiä hän jäykistyi ja alkoi karjahdella: Voi ei… Eikä hänellä ollut kumia… Voi vittu! Ajatukseni alkoivat olla yhtä suurta klönttiä.

Mitä tämä on ja miksi? Miehet alkoivat irrottaa Annikaa telineestä. Kun siteet aukenivat, vaimoni valahti lattialle makaamaan nyyhkyttäen. Hänen kasvonsa olivat täynnä spermaa ja pillunsa myös. Annika peitti käsillään kasvonsa ja alkoi itkeä valtoimenaan.

Kaikki kolme miestä katsoivat minuun. Kaikki kolme miestä tarttuivat minuun ja minut asetettiin puomille. Jalkani ja käteni sidottiin hihnoilla. Vieressäni seisonut mies tuli pääni luokse ja sanoi: Tea joutui tekemään abortin eikä koskaan oikein toipunut ennalleen.

Varsinkin seksielämämme lopahti kokonaan. Siksi ajauduin kaikenlaisiin paikkoihin. Hain lohtua sekä vieraiden naisten että… miesten sylistä. Aikaa myöten huomasin pitäväni enemmän kaikista miehistä kuin Teasta. Sitten me erosimme, mutta lupasin hänelle, että kostan, jos vain saan tilaisuuden. Kun kuulimme teidän tulevan tänne tänään, tajusin tilaisuuteni tulleen.

Samassa muistin, kuinka olin ottanut väkisin Tean työpaikaltani. Miestä en ollut koskaan nähnyt, mutta samapa tuo nyt oli. Mies nousi seisomaan ja avasi vetskarinsa naamani edessä.

Olen tästä kokemuksesta kertonut nykyiselle vaimolleni ja kysynyt hänen kiinnostusta kimmppa kokeilemaan ja niimpä olemme jo jonkin aikaa koittaneet löytää sopivaa kaveria meille. Eivät ole maksullista ottaneet, hyvä kaveri sopii siihen hommaan tarpeeksi hyvin jos on järki päässä Kemiat toimii ja tietää paikkansa. Itsellä kans samanlainen fantasia et harrastaisimme puolisoni kanssa kolmen kimppaa ja vieras mies olisi tuntematon.

Mutta en ole uskaltanut suoraan asiaa ehdottaa. Naiseni kuitenkin tykkää kovasti kun puhumme seksin aikana tuhmia että nuori mies naisi häntä samaan aikaan. Itse olen muutamankin kerran ollut mukana toisena miehenä. Helpointa on kun mennään suoraan asiaan, eikä yritetäkkään esittää mitään tutustumista, kahvilla käyntiä tms. Se on sitten eri juttu jos ollaan jossain mökillä tai muuta, mutta kuka lähtisi täysin tuntemattoman kanssa jonnekkin mökille, mistä ei voisi edes lähteä pois jos ei sitten nappaakkaan.

Kyllä sen heti tavatessa huomaa kannattaako edes yrittää ja kaikilla täytyy olla vielä mahdollisuus perääntyä jos ei naamat tai käytös miellytä. Lähden mukaan jos kimpan haluatte. Toi on niin totta. Itse haluaisin mukaan myös 3: Ja paikka pitäisi olla tosiaankin sellainen että jos ei homma toimi niin sitten ulos vaan ja kohti uusia seikkailuja. Ei voisi olla mitään hirveempää kuin panna jotain susi rumaa akkaa ja läski ukko tuijottaisi vieressä Minullakin suuria haluja olisi tulla kolmanneksi pyöräksi m 41 tum 81kg..

Ois kiimsta ottaa toi salapanoni kimpassa. Josko järjestäs saunaillan mökillä jossa hän myös mukana. Mielelläni tulen mukaan sun salapanoa panemaan. Eihän se ole kuin napataan pohjoisesta mökki ja sinne "laskettelemaan": Millainen herkku se nainen on mitoiltaan? Minulla on joskus tullut myös mieleen, että olisipa seuraava mies jonossa sängyssämme, kun mieheni on tarpeensa tyydyttänyt ja alkaa kuorsata, itseni ollessa vielä kliimaksin kourissa.

Kun naisethan tunnetusti lämpenevät ja jäähtyvät hitaammin, tuo kaksi tai useampi miestä ja yksi nainen toimisi varmasti ainakin paremmin kuin yksi mies ja kaksi naista, jossa mies saattaa tuntea itsensä riittämättömäksi lauettuaan ensimmäiseen.

Mielestäni tämän vieraan miehen tulisi olla ehdottoman vetävä ja teknisesti taitava. Ei ole suinkaan yhdentekevää kuka minut tyydyttäisi. Se että hän olisi tuntematon, suojaisi sydänsuruilta. Vaatii hyvää itsetuntoa ja luottamuksellista parisuhdetta ottaa kolmansia osapuolia seksiin, mutta kiihottava ajatus.. Täytyykin hieman ajatella asiaa tarkemmin.. Nimimerkki " mustajoutsen" on aivan oikeassa. Meidät miehet on pääsääntöisesti luotu siittämään uutta sukupolvea.

Siittimemme pysyy jäykkänä juuri sen ajan kun ns. Perin harvalla siitin pysyy jäykkänä minuuttitolkulla "siitinsyöksyn" jälkeen. Jos me miehet haluamme hyvän ja nautinollisen orgasmin rakastetullemme vaatii se pitkäkestoista hyväilyä, käsin, suudelmin jne. Samanaikaisesti kaksi miesrakastelijaa pystyy kiihottamaan rakastelun kohteena olevan puolison monipuolisemmin kuin aviopuoliso yksin.

Toisaalta vieras partneri on jo sinänsä kiihottava naiselle. Ei kun kiihottava kolmas kehiin! Kaverin kanssa nuollaan ensimmäinen orgasmi vaimolle ja pienen tauon jälkeen vaimo on valmis naitavaksi. Naimme vaimoa vuorotellen takaapäin ja toinen nuolee klitorista kun toinen panee. Noin 10min ja mies pillussa vaihtuu yön aikana jopa kertaa yhteensä ja spermat pilluun.

Kolmannen pyörän etsimispaikaksi sopii esim Hotelli-Ravintola jossa pariskunta voi esim. Nainen voi käydä ilman miestään löydetyn miehen kanssa hotellihuoneessa tai mies mukana mennään huoneeseen. Viikonlopun aikana voi löytyä useampikin kolmaspyörä.

Mukava kaupunkiloma eri kaupungeissa kiihottavan harrastuksen parissa. Itse olen ollut kolmantena pyöränä ties kuinka monta kertaa, parhaan kaverini muijaa panemassa. Meillä taas toimii homma hyvin just näin. Kukin tyylillään mutta suosittelen kokeilemaan rohkeasti Saunassa ja lauteil 4. Meillä on kahdella eri kerralla päässyt puolituttu kaveri nuolemaan vaimon piparia kimppasaunan yhteydessä. Lämmittelyn jälkeen minä hoidin sitten homman kotiin ja kaverit näpitteli lauteilla.

Ekalla kerralla kyllä kolmas pyörä yritti päästä vaimon pyllylle, mutta rajattiin se sormeiluun. Vaimo sai tästä elämänsä orkun. Ainoa ikävä puoli oli se että tämä vimeisin herra on kylillä kehuskellut nuolemisellaan, kun muija on vielä melko vetävä pakkaus. Ollaan koitettu joskus, aika hauskaa: The URL it redirects to is.

Myös meillä on kerran käynyt niin, että kimppasaunassa kaverini sai hyväillä vaimoni rintoja ja pääsi myös nuolemaan pimppiä. Kaverilla oli niin herkässä, että mälli lensi siinä nuollessa. Ei ollut yhtään nolona, vaan kertoi, ettei koskaan ollut päässyt nuolemaan niin hyvän makuista ja isohuulista piparia.

Ei hänellä tosin muutenkaan ollut paljon kokemusta naisista, ulkonäkö kun ei ollut miellyttävimmästä päästä. Mua jotenkin kiihotti katsella, kun lihava ukko lipoi hoikan vaimoni jalkoväliä. Saman tyyppisiä "fantasioita" itselläni, mutta mietityttää. Miten asia tuli puheeksi ja onko vaimosi yleisesti todella avoin seksuaalisissa asioissa?

Joskus rohkaistun ottamaan puheeksi omani kanssa. Mun vaimoa on pari kaveria nainut , kiihottavan näköistä kun vieras mulkku tunkeutuu vaimon pilluun. Kerran kokeilimme että itse lähdin kotoa ja kaveri tuli panemaan vaimoa. Ihanaa touhua naiset on luotu antajiksi.. Olen muutaman kerran ollut pareilla kolmantena pyöränä,tai pikemminkin ensimmäisenä. Suurin osa pariskunnista on juuri tuollaisella ajatuksella liikkeellä,ja ikävä kyllä mustasukkaisuutta esiintyy ,vaikka sitä ei myönnetäkkään.

Usein miten alkoholi on liian monessa tapauksessa liiallisesti mukana,itse olen pyrkinyt olemaan selvin päin jo senkin vuoksi että silloin nauttii jopa itse siitä tapahtumastakin. Olen kaikissa tapauksissa ottanut yhteyttä hakuihin,siis en ole hakenut seuraa. Ilmeisesti olen siihen ryhmään kuuluva ,jolla on jo ulkoisetkin avut puolellaan. Ulko muoto ei suojaa ,ja työvälinekkin on ollut tarvittavan kokoinen. Yksi tapaus on jäänyt erittäin hyvin mieleeni,jo sen erikoisuuden vuoksi.

Olin yhdelle parille hieman enemmänkin kun pelkkä yhden illan juttu. Pariskunta oli nimittäin liikkeellä lapsettomuuden takia ,ja halusivat hoitaa sitä luonnollisella tavalla. Pari ei ollut tavallinen tapaus ,vaan parin nainenkin oli näteimpiä neitoja jonka pikkuhousut olen päässyt ottamaan pois,,ja se tapahtumakin oli enemmän rakastelua kun naintia. Ja poikkeuksena sekin että rakastelin tuon naisen kanssa useasti senkin jälkeen,kun olin luvannut kautta kiven ja kannon etten sekoittaisi perheelämää.

Rakastelu hetket olivat täynnä kiimaa ja halua,sillä ehdimme jonkin verran tutustumaan ja sexi oli molemmin puolista halua. Ensimmäisillä kerroilla mies oli mukana mutta jo kolmannella kerralla vietimme koko viikonlopun heidän mökillään rouvan kanssa kahden. Joka kerta kun olimme sen hetken ensimmäistä kertaa yhdynnässä sain antaa pikaisen siemennyksen,,se oli sellaista kymmenen työntöä ja siemenet oli perillä,ja sen jälkeen naimme suoraan sanottuna itsemme tajuttomaksi ,enkä ole koskaan kuullut naisen niin voihkivan,jonka oli kuulemman ollut syy siihen että mies ei halunnut tulla tilanteeseen,kun kaksi ensimmäistä kertaa.

Onnekseni siemenet ei niin helposti alkaneetkaan itää,ja sain aika monta tilaisuutta harjoitella. Kuitenkin tapahtui niin kuin usein tapahtuu suojaamattoman rakastelun seurauksena naisen masu alkoi pyöristyä ja seurauksena oli odotettu tyttö. Tapasimme uudelleen samoissa merkeissä,en epäröinyt hetkeäkään.

Olemme tapailleet samojen rakasteluiden merkeissä ja vaikka heti tärppäsi niin harjoittelu ei olekkaan yllätys yllätys loppunut. No,kyllä minäkin olen haaveillut kolmannesta,kertonut halustani myös 40v vaimolle.

Tavoitteena olisi hidas tutustuminen,saunomisen ym. Alta parikymppisenä ollessani tyttöystäväni kanssa pyöriessäni kaveriporukkaa kiinnosti kaunis tyttöystäväni. Varsinkin yks kaveri kävi kuumana häneen ja meitä huvitti se aikalailla, joskus sitten päätettiin että antaa sinne innokkaan kaverin hiplata paikkoja.

Kävimme tansseissa samassa porukassa yleensä jonkun autolla ja ahtaassa autossa joutui istumaan joskus sylikkäin. Tyttöystäväni istui sen kaverin syliin jotta kaikki mahduimme ylilasti. Lievässä humalassa ollut "kuuma" ystävämme hiplasi tyttöystävääni koko matkan tanssipaikalle ilman että kukaan autossa olevista huomasi, en itsekään huomannut, tyttöystäväni kertoi sen.

Mekin vaimon kanssa pitkään yhdessä olleina 18v. Ei tarvi ilmottautua vapaa eht. Olimme maaseutu-tanssipaikalla kavereiden kanssa ja tyttöystäväni tietysti mukanani, kuten asiaan kuului, viinoja säilytimme autossani ja ja kävimme siellä välillä naukuilla. Se "kuuma" kaveri oli tietysti porukassamme ja kuten tavallista, hän jaksoi hehkuttaa tyttöystäväni kauneutta ja isoja ryntäitä.

Hän oli maatalon poika ja puheet olivat usein värittyneitä "navetta" termeillä. Hänen usein käyttämä fraasi oli että jos hänellä olisi tuollainen tytökaveri niin hän olisi kuin pikkuvasikka emänsä tissiä imemässä. Oli syyskesän ilta siellä tanssipaikalla kun menimme ottamaan autoomme paukut, auto oli tanssipaikan parkissa reunimmaisena ja tiheä puska melkein peitti autoni toisen sivun. Tämä kaveri vuodatteli tapansa mukaan tyttöystäväni hehkeyttä , kun nousimme autosta, siirryin tyttöystäväni taakse ja tartuin hänen käsistään kiinni ja sanoin tälle kaverilleni että nyt saat kokeilla tissejä.

Kaveri ilahtui ja alkoi sivellä niitä paidan päältä, käskin kaveria että työntää kädet paidan alle, eihän sitä päältä tarvi. Kaveri työnsi kädet tyttöystäväni paidan alle ja rintaliivien alle ja samalla FF-kokoiset melonit pullahtivat ulos.

Kaksi muuta kaveria oli kimpassamme jotka repesivät välittömästi "voi kiesus mitkä hinkit"! Sanoin tälle kuumikselle että suutele tyttöä suulle ja kieltä mukaan, ja sen tekikin ja hartaasti. Kaksi kaveriani anoivat että saadaanko mekin vähän silittää tisuja, annoin luvan. Olimme iloisessa humalassa koko porukka ja tyttöysäväni oli estottomasti mukana tässä. Olisipa ollut paikka jonne mennä tuona iltana, olisimme harrastaneet kimppaa hulluna.

Muutaman kuukauden kuluttua olimme toisella tanssipaikalla ja tavanmukaan omat juomat oli autossa, tuolloin olin itse kuskina. Jossakin välissä illanaikana tämä "kuumis" kaveri tuli kysymään että mentäiskö käymään paukuilla autossani.

Sanoin tyttökaverilleni että jos hän menisi sen kaverin kanssa käymään siellä autossa, sanoin sille kuumikselle että ei tiedä vaikka saat siellä autossa leikkiä vasikkaa ja pääset tissille, nauroimme.

Jonkin ajan kuluttua he palasivat ja selvästi enemmän huppelissa, olivat viipyneet ehkä vartin tai vähän enemmän. Kysyin tyttöystävältä että oliko se kaveri taas intona tisujesi perään, olipa tietenkin hän vastasi. Kävimme tyttöysäväni kanssa myöhemmin kahdestaan autossa ja pussailimme siellä ja hyväilin hänen rintoja, avasin hänen paidannapeja ja tartuin tissiin imeäkseni sitä, mitä näinkään! Tissiä peitti tuoreet fritsut, niitä oli nännin ympärillä ja olivat niin himolla tehtyjä että ei rajaa.

Minusta oli kiihottavaa tuo kavereiden palvonta tyttökaveriani kohtaan ja hänkin piti saamastaan huomiosta ja nautti siitä. Oman jänskänsä toi usein palauumatka tanssipaikalta jolloin ahtaassa autossa kädet eksyili sinne sun tänne. Yksi kaverini pääsi tyttökaverini kanssa kerran ihan "asiaankin", kännissä molemmat, menivät autolleni paukuille. Minulla ja niehelläni on pitkäaikainen ystävä kolmantena pyöränä.

Olimme seurustelleet 4 ķk kun halusimme toteuttaa molempien halun kimppakivaan. Ensimmäiset vuodet vieraat kaverit naivat ainakin yhtä monesti entistä morsiaintani nykyistä vaimoani kuin minä itse ja itse nain häntä ainakin kerran tai kaksi päivässä joskus useammin. Kaverit olivat meillä viikonloppuisin ja keskiviikkoisin miestä joku saattoi köydä nyls muulloin. Nykyään ollaan vähän rauhoituttu ja alusta asti mukana ollut mies käy meillä 1 viikonloppu kuussa ja naimme vaimoa vuorotellen ollaan naitu 24vuotta aloitimme kun vaimo oli 19v mies 22v ja kaveri oli 26v.

Minun mieheni on halunnut ottaa toisen miehen minua kimpassa naimaan. Olen alkanut kiihoittua ajatuksesta olla kahden miehen kanssa. Mieheni ehdotti että mietimme tutuista miehistä kenet haluamme naimaan minua.

Minusta on 4 miestä jotka itseäni kiinnostaa. Onko mitään toivoa saada hoikkaa naista kimppaseksissä? Olin 23v kun mieheni halusi minun antavan hänen ystävälleenkin pillua. Tämä ystävä on nainut minua nyt 29 vuotta säännöllisesti. Hän on vuosien aikana ollut suhteessa ja kolme kertaa eronnut. Kun hän on eronnut hän on asunut joka kerta meillä muutaman kuukauden nukkuen samassa sängyssä meidän kanssa naiden miltei päivitäin kanssani. Pitkän kimppasuhteen aikana olen ihastunut häneen mutta en vaihda miestäni toiseen.

Koko teline helisi ja kolisi, kun hän työnteli voimakkain työnnöin Annikaa pimsaan. Onneksi se laittoi sentään kumin, ajattelin. Samassa näin, kuinka toinen miehistä seisahtui Annikan pään eteen ja kiskaisi hiuksista vaimoni pään ylemmäs.

Samalla mies kaivoi housuistaan kovan kalunsa esiin ja työnsi sen Annikan huulille. Alistuneena vaimoni avasi suunsa ja mies tunki kovan kalunsa Annikan suuhun.

Mies tunki kaluaan vaimoni suuhun niin voimakkaasti, että kuulin, kuinka Annika haukkoi henkeään kalun melkein upotessa hänen kurkkuunsa. Näin, kuinka molemmat miehet vetivät kalunsa ulos Annikasta ja vaihtoivat paikkaa.

Tajusin, että mies, joka nyt aikoi työntyä vaimooni takaapäin, ei käyttänyt kondomia. Yhtäaikaisesti miehet tunkeutuivat vaimooni. Toinen takaapäin pilluun ja toinen edestäpäin suuhun. En voinut kuin katsella, kun vaimoani pani kaksi vierasta huppupäistä miestä. Annika heilahteli työntöjen tahdissa. Huomasin molempien miesten ääntelehtivän siihen malliin, että kohta alkaisi tulla…. Miehet nussivat vaimoani kiivain työnnöin. Kieltämättä, ellei tilanteeni olisi ollut tämä, olisin kiihottunut itsekin.

Oli mielenkiintoista katsoa vaimoni saavan vieraiden miesten munaa. Samassa mies, jonka kalu oli Annikan suussa, veti kalunsa ulos suusta ja kiskoi kortsunsa pois. Hän otti toisella kädellään vaimoani hiuksista ja runkkasi nopeasti kaluansa pari kertaa. Kovasta kalusta ryöpsähti pitkä roiskaisu spermaa Annikan naamalle.

Se loiskahti otsalle ja hiuksille. Seuraava roiskaisu osui vaimoni nenään ja seuraava poskelle. Spermaa ryöpsähteli Annikan naamalle ja sitä oli kamalasti. Kuulin, kuinka Annika nyyhkytti valtoimenaan niellen kuitenkin itkunsa.

Mies, joka pani Annikaa, alkoi samalla kiihdyttää vauhtiaan. Yhtäkkiä hän jäykistyi ja alkoi karjahdella: Voi ei… Eikä hänellä ollut kumia… Voi vittu! Ajatukseni alkoivat olla yhtä suurta klönttiä. Mitä tämä on ja miksi? Miehet alkoivat irrottaa Annikaa telineestä. Kun siteet aukenivat, vaimoni valahti lattialle makaamaan nyyhkyttäen. Hänen kasvonsa olivat täynnä spermaa ja pillunsa myös. Annika peitti käsillään kasvonsa ja alkoi itkeä valtoimenaan. Kaikki kolme miestä katsoivat minuun.

Kaikki kolme miestä tarttuivat minuun ja minut asetettiin puomille. Jalkani ja käteni sidottiin hihnoilla. Vieressäni seisonut mies tuli pääni luokse ja sanoi: Tea joutui tekemään abortin eikä koskaan oikein toipunut ennalleen.

Varsinkin seksielämämme lopahti kokonaan. Siksi ajauduin kaikenlaisiin paikkoihin. Hain lohtua sekä vieraiden naisten että… miesten sylistä. Aikaa myöten huomasin pitäväni enemmän kaikista miehistä kuin Teasta.

Sitten me erosimme, mutta lupasin hänelle, että kostan, jos vain saan tilaisuuden. Kun kuulimme teidän tulevan tänne tänään, tajusin tilaisuuteni tulleen. Samassa muistin, kuinka olin ottanut väkisin Tean työpaikaltani. Miestä en ollut koskaan nähnyt, mutta samapa tuo nyt oli. Mies nousi seisomaan ja avasi vetskarinsa naamani edessä. Hän veti ulos puolikovan kalunsa, veti suukapulani alas ja sanoi: Samassa tunsin kovan iskun päin naamaani.

Mies työnsi kaluansa suuhuni ja tunsin kielelläni terskan ja kitalakeani vasten taaksepäin vetäytyvän esinahan. Miehen kalu alkoi kovettua suussani. Mies alkoi liikuttaa kovettuvaa kaluaan suussani edestakaisin. Hetken minua suuhun nussittuaan hän veti sen suustani ulos. Mies kaivoi taskustaan kondomin ja alkoi pujottaa sitä kalunsä päälle. Huh, hyvä, ajattelin, ei ainakaan tuu spermaa suuhun.

Saatuaan kortsun paikalleen mies kävelikin taakseni ja ennen kuin tajusin, veitsi alkoi leikata housujani auki, samalla myös boksereitani. Mitään sanomatta mies kiskoi peppureikäni näkyviin ja alkoi painaa kovaa kaluaan reikääni vasten. Kyyneleet kirposivat silmiini, kun iso kalu alkoi painua peppureikääni. Tean ex-miesystävä alkoi äristä ja murista ja vähitellen hänen kalunsa painui suoleeni.

Tunsin, kuinka iso kalu alkoi vatkata edestakaisin pepussani. Sattui saatanasti, mutta en uskaltanut sanoa enää mitään. Näin, kuinka kaksi muuta miestä olivat ottaneet Annikan syliinsä ja pakottivat tämän katsomaan, kuinka minua naitiin peppuun.

Tällöin toinen vaimoani panneista miehistä nousi ylös, tuli viereeni ja veti naamarinsa pois. Tunnistin miehen saman tien Annikan työkaverin Liisan aviomieheksi. Vaikka en aivan varma olekaan, onko lapseni sinun tekojasi, mutta Liisan mukaan se on mahdollista.

Koska en voi varma olla, käytin vaimosi kanssa kumia… mutta sinun kanssa en käytä! Iso kalu tunkeutui melkein saman tien kitalakeeni asti. Mies otti minua päästä kiinni ja alkoi suoranaisesti panna minua suuhun. Kalu maistui suolalle ja iholle. Mietin, mahtoiko se naisistakin maistua tältä. Samalla kun Liisan aviomies imutti kaluaan minulla ja Tean ex-mies pani minua peppuun, aloin kuulla vaimoni Annikan inahtelevan. Syrjäsilmällä näin vaimoni olevan kontillaan ja kolmannen miehen, saman miehen, joka oli laskenut lastinsa vaimoni pilluun, panevan Annikaa taas takaapäin.

Nyt miehellä ei ollut enää huppua. Tunnistin miehen Titan aviomieheksi. Ymmärsin heti, miksi hän oli pannut ja pani taas vaimoani paljaalla. Mies iski minulle vain silmää ja jatkoi Annikan panemista. Se oli kauheaa häpäisyä häämatkalla.

Katsahdin Annikaa ja näin hänen kasvojensa tuhriintuneen spermasta ja valuneista meikeistä.

: Vaimo nai vierasta homo sex mies

Vaimo nai vierasta homo sex mies Annika nousi lattialta ja lähti kohti kylpyhuonetta. Meidät miehet on pääsääntöisesti luotu siittämään uutta sukupolvea. Samassa näin, kuinka toinen miehistä seisahtui Annikan pään eteen ja kiskaisi hiuksista vaimoni pään ylemmäs. Haluaisin myös kokeilla kimppaa mutta naiseni kertoi ettei ole tarpeeksi hyvännäköinen ja muuta huttua Kaikkeen sitä ihminen ittensä päästää:
Vaimo nai vierasta homo sex mies 254
Vaimo nai vierasta homo sex mies 293
SIWA VASA HOMO PARINVAIHTOBILEET 389
Tallinna sex bdsm seksi homoseksuaaliseen

Vaimo nai vierasta homo sex mies

Vaimo nai vierasta homo sex mies

toukokuu Hard erotiikka eläinseksi vaimo vierasta. .. Kiimapylly homo sex pillu kostea thai hieronta alastomia teinityttöjen seksikuvia porkkana silikooni. Äiti antaa pillua vaimolle vierasta munaa - sexy treffit Pornoa isot häpyhuulet Suomen thai tissit ja nuori mies nai isojo kyrpiä homo masturbaatio porno tytöt ja . lokakuu Vaimo imee dick kuvia, sukupuoli telugu tarinoissa. ja mies nai kahta yhtäaikaa kolme miestä video pillu forssa vapaat homo naiset panee iso Koiran paneminen vieraan miehen kaveri sex sex isotissistä henry saari kuvat.