Meis kiinostaa gigantti homo jkl

Sama ihminen voi olla kannattaja, seuraaja, fani tai flanööri tilanteesta riippuen. Vasemmistoliiton ex-puheenjohtaja Paavo Arhinmäki esiintyy teoksessaan Punavihreä sukupolvi melko tiukkana kannattajatyypin edustajana. Arhinmäen mukaan seura on yhtä kuin sen kannattajat. Koska nykyaikana ei enää juuri ole koko uransa samassa joukkueessa pelaavia seuraikoneja, juuri kannattajat ovat seuran sydän. Urheilun yhä kasvavan liiketoiminnallistumisen myötä ajat eivät näytä otollisilta seuran kannattamiselle sanan vaativimmassa mielessä.

On ehkä niin, että kannattajuus vaatii tiettyä naiiviutta. On pystyttävä olemaan ajattelematta kaikkialle huippu-urheiluun pesiytynyttä kapitalismia. Ja vaikka siitä oltaisiinkin kipeästi tietoisia, kannattajan on silti uhmattava aikaansa ja pidettävä yllä yhteiseen historiaan ja uskollisuuteen perustuvia arvoja. Arhinmäen edustamat vanhan liiton kannattajat näyttäytyvät seurauskollisuuden dinosauruksina.

Thompsonin mielestä voittajien kannattaminen on enemmän kuin sallittua — se on ihailtavaa. Fanien ei pitäisi sietää huonosti kasattuja joukkueita vuosikymmenestä toiseen vain koska heidän vanhempansa pitivät noista joukkueista. Fanien täytyy saada shoppailla joukkueita niin kuin mitä tahansa muitakin tuotteita. Thompson ehdottaa paikka- ja seurauskollisuuden tilalle ajatusta notkeasta faniudesta fluid fandom , joka leimaamisen sijaan rohkaisisi kevytkenkäisiin fanisuhteisiin.

Hänen mielestään kotikaupungin joukkueeseen ankkuroituminen sitoo fanin tarpeettomaan kurjuuteen. Miksi ohikiitävä onnenhetki olisi riittävä korvaus vuosikymmenten kärsimyksestä? Usko jossain tulevaisuudessa siintävän voiton tuomaan pysyvään onneen on klassinen harhaluulo. Elämä on kärsimystä, kuten buddhalaiset ja Ilves-fanit tietävät. Jos kerran tutkimuksissakin on havaittu miespuolisten fanien itseluottamuksen, mielialan ja jopa testosteronitasojen laskevan tappion jälkeen, Thompson kysyy miksi alennamme itsemme sellaiseen kurjuuteen?

Kolamo esittää, että faniudessa on siirrytty kohti markkinapragmaattista kuluttajuutta , jossa markkinoihin suhtaudutaan käytännöllisenä itsestäänselvyytenä. Juuri tällaisen puolesta myös Derek Thompson argumentoi artikkelissaan. Fanille tärkeintä on hauskanpito ja oman joukkueen menestys.

Huippu-urheilun konsumerististen rakenteiden vastustaminen ei kiinnosta heitä, vaan he ottavat sen annettuna. Pikemminkin heitä raivostuttaa, jos heidän suosikkijoukkueensa valmentajat ja omistajat eivät onnistu rakentamaan kilpailukykyistä joukkuetta, eli toimimaan odotusten mukaisesti.

Flanööri tai Thompsonin kaltainen sunnuntaifani katsoo, ettei heidän tarvitse sietää sellaista, vaan he voivat vaihtaa voittajan puolelle. Tärkeintä on urheilun kuluttamisesta itselle saatu nautinto. Markkinapragmaattiseen faniuteen siirtymistä ovat Kolamon mukaan edistäneet paitsi monet yhteiskunnalliset kehityskulut, myös urheilun seuraamiseen liittyvät muutokset. Yhteiskunnan medioituminen edistää fanimaisten piirteiden valtavirtaistumista.

Tunteiden näyttämisestä on lisäksi tullut paitsi sallittua, myös melkeinpä pakollista. Ja kuten Kolamo huomauttaa, sosiaalisessa mediassa kaikkia kohdellaan jonkun faneina: Faniuteen liitetty tunnepuhe on nyt kaikkialla. Faniyhteisöt ovat myös helpommin saavutettavissa. Niihin liittymisen ja niistä eroamisen helppous on antanut aiheen puhua narikkayhteisöllisyydestä. Fanit voivat lisäksi itse tuottaa mediakulttuuria entistä helpommin.

Oma suhteeni jääkiekkoon on päiväperhomainen. Vaikka suhtaudunkin tiettyihin joukkueisiin erityisellä lämmöllä, minulle ei tuota vaikeuksia jättää niiden seuraamista vähemmälle jos menestystä ei tahdo tulla. Silloin alan vilkuilla ympärilleni sillä silmällä. Minulla on haku päällä. En kuitenkaan koskaan täysin hylkää entisiä suosikkijoukkueitani. Pidän niitä kohtaan yllä vähintään jonkinlaista lukkarinrakkautta. Tahdon säilyttää mahdollisuuden pikku kuherteluun sopivan tilaisuuden tullen.

En vain tahdo tuntea ylimääräistä mielipahaa niiden vuoksi. Sisimmässäni toivon yhä Ilveksen nousevan, mutta täysipainoiseen, vakavaan suhteeseen en katso voivani sitoutua. Siksi on hyvä olla vaihtoehtoja. Olen kyllä lähes aina altavastaajan puolella. Mutta tämäkin on osa penkkiurheilullista hepsankeikkuuttani. On nimittäin niin, että siinä missä voittaminen tuntuu paremmalta kuin häviäminen, menettää jatkuvasti voittava joukkue vetovoimansa ajan mittaan, jolloin uusista säväreistä elävän ja lähinnä haastajiin retkahtavan flanöörin on alettava katsella seuraavaa suosikkia.

Kiihottavinta onkin kenties menestyksen mahdollisuus, lupaus yhteisestä tulevaisuudesta. Ihastuksiaan kierrättämällä flanööri saa hunajaa yllin kyllin. Yleensä seuraava suosikki on jo katsottuna edellisen fanisuhteen vielä kestäessä. Flanöörikään ei antaudu mille tahansa joukkueelle. Joukkueessa on pelillisten, esteettisten, historiallisten ja ties minkä kvaliteettien lisäksi oltava sitä jotakin.

Rakkauden täytyy olla pohjimmiltaan sokeaa, hullua ja mielivaltaista, muuten kyseessä olisi vain jonkinlainen emotionaalinen transaktio, liiketoimi. Vaihdannastahan toki on kysymys, mutta jutussa pitää olla muutakin. Estoitta rakastava ja vihaava flanööri ei näin taatusti ole sataprosenttisen markkinapragmaattinen fani, kuluttajasta puhumattakaan.

Vaikka hän tavoittelee nautintoa ja osaa laskelmoida sen optimaaliseksi saavuttamiseksi, hän on myös avoin rakkauden järjettömyydelle. Hän ei halua alistaa jääkiekkosuhdettaan puhtaan järjen hallintaan. Lopulta hänelle tärkeintä on selittämätön. Ristiriita on aivan liian ilmeinen. Pidän jääkiekkoa rumana ja kamalana, mutta jaksan silti puolustaa jopa intohimoista suhtautumista siihen.

Eikä muunlainen suhtautuminen olisi mahdollistakaan. Järkevästi ajatellen en voisi kuvitellakaan ryhtyväni suhteeseen jääkiekon kaltaisen väkivaltaisen paskiaisen kanssa.

Kuitenkin ryhdyn, ja jään, koska kaipaan rajuja tunteita ja hekkumaa. Tarvitsen jonkinlaista uskon loikkaa vapautuakseni vakaasta harkinnasta lajin suhteen. Hyväksyn sen, että pidän jääkiekon seuraamisesta, vaikka siinä ei olekaan mitään järkeä. Vanhan liiton kannattajat puhuvat joukkueistaan ja suhteestaan niihin usein vertatihkuvin, miehistä kunniakäsitystä henkivin sanakääntein. Joukkueen puolesta seisotaan viimeiseen mieheen, ihan kuin käytäisiin ikuista torjuntataistelua Kannaksen pusikoissa.

Varsinkin jääkiekon nationalistis-maskuliininen puoli, käytännössä siis lajin ydin, herättää kauneutta rakastavassa flanöörissä kauhua ja inhoa. Liikuntasosiologi ja akateeminen sekatyömies  Arto Tiihonen näkee väitöskirjassaan Ruumiista miestä, tarinasta tulkintaa.

Oikeita miehiä — ja urheilijoita urheilun viimeisenä miehisyyden linnakkeena. Urheilu on toimintaa, joka uusintaa ikiaikaisena pidettyä sukupuolten välistä työnjakoa. Miesten maailmaan kuuluvat ruumiillisuus, kilpailullisuus ja väkivalta. Tiihosen mukaan urheileva mies ei ole mikään poikanen, eikä varsinkaan nainen tai homo. Suomalaiseen miehisyyteen yleensä liitetyt kovuus ja työteliäisyys ovat urheilussa kovaa valuuttaa.

Jääkiekkouutiset ovat tämän sanoman levittämisessä tärkeässä asemassa, sillä Suomen seuratuimmista urheilulajeista vain jääkiekko ja moottoriurheilu ovat lähes yksinomaan miesten seuraamia. Urheilu on näin yksi tärkeimmistä hegemonisen maskuliinisuuden siirtäjistä. Siinä missä ylvään miehiset, joskin tietenkin pölkkypäiset sankariteot voivat vielä mahtuakin fiiliksiä metsästävän flanöörin pirtaan, alkaa kansallistunteeseen perustuva kannattajuus mennä jo liian pitkälle.

Flanööriydelle on tyypillistä itsetietoisuus. Flanööri katsoo lajin kokonaisuutta ja osaa asettaa sen sosiaaliseen ja kulttuuriseen kontekstiinsa. Niinpä hän tarkkailee hieman ulkopuolisena tiettyjä lajiin liittyviä ilmiöitä, kuten jääkiekon seuraamiseen liittyvää metodologista, banaalia nationalismia. Sosiaalipsykologi Michael Billig kirjoittaa tunnetussa teoksessaan Banal Nationalism , että urheilun merkitys on pitkälti sen mediavälitteisyyden ansiota. Media luo kuvan urheilutapahtumasta ja urheilijoista kansallisen eheyden mittareina.

Urheilusivuilla raportoidaan miehistä, jotka puolustavat kansallista kunniaa. Näin urheilusivut toimivat muistuttajina kansallisuudesta ja sosiaalisesti hyväksytystä maskuliinisuudesta. Näihin asioihin kriittisesti asennoituvalle katsojalle jääkiekon seuraaminen on ajoittain suorastaan skitsofreenista.

Juuri siksi tarvitaan selittämätöntä. Selittämättömän ansiosta voin vain ohittaa kaiken kuonan. Ehkä se on moraalitonta, mutta en voi lopettaa. Gigantista aikaisemmin pelkkiä hyviä kokemuksia, kun laitteiden kanssa ei ole ollut ongelmia. Palvelu on ollut hyvää. Heti kun ostamani tietokoneen ja sen oheislaitteiden tuli kanssa ongelmia, oli kohtelu kylmää. Paikka oli muuten Vaasan Gigantti. En viitsi kertoa koko tarinaa, mutta sen verran korpeaa, että sen liikkeen ovea en enää avaa.

Ostin tänään Logitechin z kaiutinsetin ja hintaa oli 89,-. Kun katsoin tuotetta Gigantin nettikaupasta hinta olikin vain 63,95 joten maksoin 25,05e turhaan. Voinko saada ylimääräiset rahat takaisin soittamalla Giganttiin yms.? Ostin puhelimen elokuussa ja hajosi kesken puhelun,ei lataa eikä mene päälle enää,,koitettiin kaverin akkua ja lähti lataamaan.

Huoltopäällikkö soitti ja vittuili ja veti luurin korvaan. Gigantin nettikaupasta tilattu puhelin jumissa Matkahuollossa, koska ne odottavat toista pakettia, jota ei ole taida edes olla olemassa - joku pöljä Gigantin työntekijä laittanut kaksi lähetysnumeroa jostain helvetin syystä yhdelle perkeleen puhelinpaketille.

Gigantin asiakaspalvelussa "ruuhkaa" ja jonotus kallista kuin mikä eivätkä ota yhtään nopeammin sähköpostilla yhteyttä. Haistakoot vittu koko vitun pulju. Halvalla saa vaan paskaa palvelua ja paskan maun suuhun koko hommasta. Lommilan gigantista menin aikoinaan kyselemään tarjous telkkarista.

Myyjä haukkui tämän tarjous telkkarin ja samalla kehui maasta taivaaseen tuplahinnan omaavan töllön. Totesin myyntipuheen jälkeen, että jos se on kerran aivan paska niin täytyy tästä lähteä sitten kilpailijalle kattelemaan. Myyjä jäi monttu auki. Ostin gigantista uuden älypuhelimen, joka saapuikin parissa päivässä kotiinkuljetuksella. Puhelinta tutkiessani huomasin kuitenkin, että näytön halki meni hiusmurtuma. Eli uusi puhelimeni oli suoraan laatikosta hajalla.

Ei oikeastaan ihme, sillä puhelin oli pakattu pelkästään sellaiseen paperiseen lähetyspussiin, ilman mitään pakkausmateriaalia tai pehmusteita suojelemassa kännykkää. Vein puhelimeni seuraavana päivänä paikallisen gigantin huoltoon ohjeiden mukaisesti. Järkytykseni oli melkoinen, kun myyjä totesi tutkittuaan tapausta ehkä muutaman sekunnin '-Ei mene takuuseen'. Myyjä katsoi puhelinta muutaman sekunnin lisää ja väitti, että olen itse rikkonut puhelimen.

Hän alkoi selittää, että puhelin halkesi, kun olen muka painanut kynnellä mikfonin kohdasta siis mitä: Täytyy myöntää että on ainakin selitykset valmiina. Jäi tunne että takuujutut ovat gigantille jonkinlainen tulonjähde, mikäs sen parempaa, kun saada asiakkaat maksetaan takuukorjaukset omasta pussistaan. Tietääpä tehdä ostokset jatkossa muualta. EI mene takuuseen jos näyttö halki, koska ei puhelimen näyttö itsekseen halkea. Joko olet sen särkenyt itse tai sitten posti, ja jos posti on sen rikkonut, mene ja tee valitus postiin.

Kikantti on ihan hyvä paikka jos tietää mitä ostaa eikä valita turhista pikku halkeamista. Kiitos hyvin perustellusta mielipiteestä. Tällainen analyyttinen ja tarkka tieto on aina avuksi meille muille. Ostin netin kautta pari eri kodinkonetta yritykseni omistamaan asuntoon. Täytin tilauskaavakkeen parhaaksi osaamallani tavalla ja maksoin laitteet suoraan firman tililtä. Toimitus tapahtui sovitusti, mutta kun tuli kuitti niin ostajaksi oli merkitty minut eikä yritykseni.

No minulta jää nyt muutaman sadan ALVit omaan piikkiin tämän "mokan" takia, ja olkoon niin Mutta, sitten tuli Gigantilta kysely asiakas tyytyväisyydestä. Kerroin että teimme kolme kauppaa kerralla, ensimmäisen, viimeisen ja ainoan koska he eivät voi moista pientä asiaa korjata.

Nyt tuli vastaus postilla että minun kommenttia ei julkaista, koska arvostelu sisältää "hintoja tai epäsopivaa kielenkäyttöä" ja varmasti ei näin ole. Eli voitte laittaa gigantin asiakas tyytyväisyys kommentit aivan omaan arvoon, julkaisevat vai kehut, mutta kukapa sitä naulaa omaan arkkuun pistäsi Minä en tule asioimaan enään täysin joustamattoman yrityksen kanssa jos en sitten takuu asioissa.

Tulen asioimaan paikallisten pienyrittäjä liikkeiden kanssa jatkossa, kuten tähänkin asti. Palvelu on asiakas läheistä, ymmärrustä löytyy ja pieni taipuu aina paremmin kuin iso kankea Jep, on ihan varma että pienet paikalliset liikeet on asiakaspalvelultaan gigantin askeleen edellä itse Giganttia. Hyvä kauppa on tehty silloin kun asiakas tulee ostoksille uudestaan. Tätä ei pitäisi olla kovian vaikea käsittää Älkää missään tapauksessa ostako gigantista tarjouspuhelimia!!! Puhelinta ei voi käyttää.

Huollossa ensimmäinen kolmatta kertaa ja toinen ensimmäistä kertaa. Asiakaspalvelu ja huoltopalvelu ala-arvoista!!!. Asettavat asiakkaan puhelimen käyttötaidon kyseenalaiseksi. Kaupan purkukin pitää ilmeisesti tapahtua kuluttaja-asiamiehen kautta.

Itku kurkussa saa palata kotiin, kun gigantista kotiin tulee. Kiertäkää liike todella kaukaa älkääkä ostako nettikaupasta!!! Onkohan se Gigantin vika, jos tehtailta tulee p Samasta luukusta ne tulee muidenkin puhelimet sun muut. D just menin kotiin ja tilasin verkkokauppa. Haha, toi oli hyvä! Johtuu kenties siitä, et myyjä saa toisista tuotteista paremmat provikat? Joo menin Espoon keskuksen slummin giganttiin ja kysyin myyjältä mistä löytyy shakkitietokoneet.

On siinä yks vitun ammattitaitoinen henkilökunta!!! Gigantissa kävin ennen joulua ja todella hyvää palvelua oli! Ei muuten ole, ainakaan jos niiden tuotteessa on jotain vikaa. Gigantista ei saa palvelua ja yrittävät ketkuilla irti takuuhuolloista. En suosittele Giganttia ainakaan minkään kalliimpien ostojen tekopaikaksi!

Mikään ei palvele Suomessa kaikki asiakaspalvelu on surkeaa firmasta riippumatta. Itse olen saanut verkkokauppa. Ensinäkin, puhelimet menevät takuuhuoltoon valmistajan määräämään huoltoliikkeeseen, valmistajan määräysten mukaan aina. Se ei riipu mitenkään myyjäliikkeestä. Jos nokia käskee puhelimen lähettää johonkin tiettyyn huoltoliikkeeseen, niin niin tehdään. Gigantti ei yleensä ole kumpikaan näistä, vaan sen hoitaa jokin toinen liike.

Takuuhuolloista ei kukaan tienaa mitään, paitsi korkeintaan huoltoyhtiö. Jos teidän pikku-Ernesti sen puhelimen kuolaa pilalle niin se ei ole myyjän vika. Itse puhelimia huoltaneena turhan usein sekoitetaan takuu- ja mikätahansa vika. Jos puhelin kastuu, putoaa, vääntyy tai vaikka kuumenee hellan päällä rikki, sillä ei ole mitään tekemistä enään takuun kanssa.

Takuuhuollot maksaa valmistaja, omat mokasi maksat itse. Kävin tänään Tampereen Lielahden Gigantissa taas pitkästä aikaa. Kysyin myyjältä ja hän vastasi ärtyisästi, että Mitäää?

Kaverilla oli napit korvissa. Mistä ihmeestä johtuu tämä Gigantin surkea asiakaspalvelutaso? Mulla on kosolti huonoja kokemuksia ja muilla myös. Gigantti on surkea No eipä siinä sitten, teeveee alko takkuilemaan ja hidastumaan. Lopulta ei enää edes kanava vaihtunut saatika smart toiminnot toiminut. Soitin philipsin asiakaspalveluun josta tuli kaveri paikalle ja heitti piuhan kiinni telkkariiin,hetken päästä toimi ilman moitteita eikä edes maksanut mitään!

Siis et itse tajunnut tarkistaa onko laitteessa kunnolla piuhat kiinni? Toivottavasti et oo tosissas: D Veikkaan että on se Philipsinkin kaveri miettinyt kotimatkallaan että valitettavasti sunkin kaltaisia tallaajia tähän maailman mahtuu, jotka ei osaa edes antennipiuhaa laittaa töllöön kiinni: Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ei jumalauta taas Gigantin "asentajat" yritti asentaa Markantalon nettikaupasta ostettua pesukonetta. Yritykseksihän se jäi eikä niinkään taidon puutteen vaan sanoisinko vakavan asennevamman vuoksi. Vaikka isäntä itse irrotti koneen vesiverkosta ja sulki hanan, eivät herrat suostuneet nostamaan konetta paikalleen, koska kyseessä oli kuulema "kuiva tila". Tilan "kuivuus" johtui siitä, että sinänsä vesieristetyn ja laatoitetun kodinhoitohuoneen ja suihkutilan välissä oli matala kynnys suihkuverhon tukena.

Niinpä "vakuutus ei korvaa" oli tällä kertaa syynä palveluhaluttomuuteen. Kahden todistajan läsnäollessa tapahtunut koneen irrotus vesiverkosta olisi kuitenkin siirtänyt vastuun vakuutusmielessä yksiselitteisesti irrottajalle eli isännälle.

Jos tämä ongelma vielä olisi ratkennut, kyseinen asentajakaksikko ei kyennyt irrottamaan pesukoneen päällä olevaa kuivuria.

Irrotus olisi kuulema niin vaivalloinen, että siihen menisi tunteja eikä ollut aikaa odotella. Aikaa oli kylläkin selvitellä asiaa oman firman kanssa ja varmistaa, että asiakasta varmasti jätetään palvelematta juridisesti kestävällä tavalla eli siten, ettei jää tilaa valituksille. Pesukoneen irrotus kuivurista vaatii kahden ruuvin aukaisua, minkä jälkeen koneet voi nostaa erilleen.

Suomesta, Virosta tai Puolasta tuskin löytyy putkimiestä tai pesukoneasentajaa, joka ei tätä tietäisi tai osaisi ottaa nopeasti selvää. Gigantin asennuspalvelu on näemmä sitä, että asiakas kantaa vanhan koneen ulko-ovelle, jossa asentajat käyvät vaihtamassa sen uuteen. Minulle se kyllä sopisi mainiosti, mutta palvelun tasosta pitäisi kertoa asiakkaalle selvästi ja ajoissa.

Gigantin omistaa Markantalon on turha puolustella sillä, että se ostaa kuljetuspalvelut ulkoa: Vastuu kaupan yhteydessä sovituista asioista on aina kaupan sopijapuolilla. Sama johtopäätös kuin useimmilla kommentoijilla: Ei enää ikinä mitään asennusta vaativaa Gigantista eikä Markantalosta. Gigantti on kyllä "konevuokraamona" ja laiteiden testauspaikkana ihan kiva. Asiakaspalvelua vaan käytännössä ei ole. Jo noin seitsemän viikkoa ovat syöttäneet verukkeita jotteivät joutuisi myymään keskiviikon 3.

Siis ilman tyrkytettyä haitallista "käyttövalmis pc" palvelua maksaa jotain 50 euroa. Myyjäkaarti kuulemma varaa kavereilleen tiskin alle parhaat tarjoukset. Yllä kerrottu "vuotistarjous" on tyypillinen esimerkki. Saisit koneen kainaloon maksamalla 20 prosenttia lisähintaa. Muuten on "tuote lopussa ja ilmoitamme kun saapuu". Takuuhuollossa 2kk käytössä ollut läppäri pimeni. Konetta ei kuitenkaan saanut toimimaan; ei saanut yhteyttä internettiin ja jumitti lopulta kokonaan.

Huollon mukaan oli asennettu siellä jo aikaisemmin asennettu käyttöj. Mutta ei testattu,että toimiiko vai ei. Pitäisi kuulemma viedä uudestaan huoltoon 50km päähän,tai saisi lähettää postissa.

Paljonko provikkaa Gigantin myyjämafia ottaa "tiskin alle" jemmaamistaan? Venäjälle varmaan sieltä tiskin alta uivat. Monikansallinen gigantti saa isot erät aika edullisesti.

Pienen välityspalkkion jälkeenkin hinta itänaapurissa edullinen? Gigantin muita surkeita ominaisuuksia alle linkitetyn uutisen kommenteissa: Kyllä ihmiset sitten jaksaa napista kaikesta: D Ei siinä, näitä on kiva lukea, kuinka asioista tietämättömät päättelee ja huutelee. Myyvät vaan sen missä on paras voitto.

Piti mennä hakee alennus läppäri tuolta helvetistä. Liikkeestä kun astuin ulos oli sylissä joku muu läppäri, jonka piti olla ihan helvetisti parenpi ja nopeempi. Piti olla ihan helvetin hyvä ja hinta oli 50e. No sentään jotain hyvää. Olin ostanut laturin jonka piti käydä videokameraan. No vein takas ja sain rahat takasin heti. Eikä edes kaikki osat ollu mukana: Hei, Olemme pahoillamme jos toimintamme ei ole vastannut odotuksiasi.

Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti, jotta epäkohdilta vältyttäisiin. Toivomme, että otatte jatkossa yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme, jotta palautteet voidaan käsitellä mahdollisimman pian.

Terveisin, Gigantti Suomi, Asiakaspalvelu. Ostin muutama vuosi sitten Lumia puhelimen gigantista. Niitä ei ollut hyllyssä ja myyjä lähti hakemaan sitä jostain takahuoneesta. Haku kesti aika kauan. Kun myyjä tuli kännykkäpaketti kädessään, niin hän alkoi tyrkyttää jotain helevetin tuohi-luottokorttia, jolla en tee yhtään mitään ja jos tekisinkin, niin mitä vittua se gigantin myyjälle kuuluu???????????????

Mutta se tärkein asia: Kun aloin himassa avaamaan sitä kännykkäpakettia, niin huomasin ihmeellisen jutun: Siinä kännykässä ei toiminut tarkennus lainkaan, joten ei ihme jos sen on joku palauttanut. Meillä on nyt kolmas huonoakin huonompi kokemus Gigantista.

Ensimmäisellä kerralla ostettiin tv, joka jaksoi näkyä 15 min ja sitten pimeni. Tv ei ollut mikään halpa tarjoustuote. Noh, soitto asiakaspalveluun pääsy sinne n. Otettiin rahat pois ja ostettiin muualta. Tästä ei vielä opittu, tilattiin astianpesukone, jota ei tietenkään ollut varastossa. Toimitus tuli luvattuna aikana, mutta eivät olleet ottaneet mukaan valmiiksi maksettua turva-allasta koneen alle.

No pojat eivät voineet siis konetta asentaa, vaan jättivät keittiön nurkkaan ja pyysivät tilaamaan uuden asennusajan! Soitin oitis asiakaspalveluun ja sieltä vaan valiteltiin tilannetta.

Pitkään inttäessäni lupasivat laittaa soittopyynnön ko. Liikkeestä Espoon Lommila ja kertoivat, että sieltä otetaan yhtyttä 12 tunnin sisällä. Soitin kuluttaja-asiakaspalveluun ja sain myymäläpäällikön numeron, jonne soitin seuraavana päivänä.

Aluksi kyseinen myymäläpäällikkö sanoi, että asennus menee sitten seuraavalle viikolle. Sanoin, ettei se käy! Pitkän keskustelun ja kuluttaja-asiamiehellä uhkailulla saatiinkin loppujen lopuksi seuraavalle päivälle asennus. Myymäläpäällikkö lupasi laittaa hyvitykseksi asennuksen maksuttomaksi ja 70 euron lahjakortin, jota ei tänä päivänäkään ole postissa tullut!!! Tästäkään ei siis otettu opiksemme,vaan menimme pari viikkoa sitten Espoon Suomenojan liikkeeseen tilaamaan uutta hellaa.

Tilasimme, maksoimme lieden,asennuksen ja vanhan poisviennin. Sovimme toimituspäiväksi tämän päivän klo Mies piti etäpäivää,että varmasti joku on kotona, kun toimitus saapuu. Emme lähteneet mökille toimituksen takia.

Siirsimme vanhan hellan jo pois, jotta vaihtaminen on mahdollisimman helppoa. Kello kävi tik, tak ja Gigantin autoa ei näy. Soitto asiakaspalveluun sitten kun sinne vihdoin pitkän odotuksen jälkeen sai yhtyden.

Tieto järjestelmässä, ettei liettä voi vielä toimittaa saannin vaikeuden vuoksi. Yksi pieni asia on unohtunut: Pyytämällä pyydettyäni asiakaspalvelija lupasi jättää soittopyynnön, joka pitäisi tulla 12 tunnin kuluessa osastopäälliköltä. Edellisellä kerrallahan sieltä ei koskaan tullut puhelua. Nyt odotan puhelua tasan sen 12 tuntia eli huomisaamuun klo 6.

Ja äsken tuli tekstiviesti, että toimitus on miltei kuukauden päästä? Ehkä asiaan vaikuttaa tosiaan huonot tuotteet ja asiakaspalvelijan väsymys ja asiakkaan syyllistäminen lopulta huonosta tuotteesta ja palvelusta. Eivät siis ilmeisesti jaksa vastatata tuotteistaan ja laadustaan enää asiallisesti.

Selostin ongelmiani kännykän huollon kanssa chatpalvelussa siis toivoen heiltä apua, huolto ei siis löydä vikaa, vaikka kukaan tuttu ei kuule mitä puhun heille puhelimessa. Uusi vasta ostamani tarjouspuhelin on näköjään ns. Merkki on lenovo B, älkää vain erehtykö ostamaan ja älkää missään nimessä ainakaan Gigantista! Kännykkä testataan kuulemma jollain laitteella jossain, tarkastuspaikan sim-kortin kanssa, siellä jonne lähetetään. Kahdesti on jo vikaa etsitty kännykästäni sitä löytämättä.

Ja vikaa on ollut alusta asti. Tippunut ei ole eikä kostunut. Nyt kaikki ystävät ja tutut sekä sukulaiset ovat puheluiden aikana harmistuneita, kun eivät kykene kuulemaan kunnolla puhettani valittavat asiasta koko ajan ja vekotin on kuulemma täydellisessä kunnossa huollon mukaan Sim-kortin vaihtokaan ei auttanut, vaikka niin toivoin.

Sain viimeksi kuitenkin neuvon yrittää sitä. Sain hyvin ylimielisen kohtelun gigantin asiakaspalvelun chattityöntekijältä. Hän lähti yksinkertaisesti kesken keskustelun pois chatista ja jätti minut sinne ihmettelemään.

Totesi lähtijäisiksi, että hän veisi itse kännykän huoltoon ja että jos vikaa ei kuitenkaan löydy, niin minä maksan tarkastuksen. Tästä olen tietysti järkyttynyt kun kännykkä on ollut jo kahdesti huollossa ja sille ei ole tehty mitään ja väitetään olevan kunnossa vaikkei ole ja viimeksi nippa nappa armosta vältyin maksamasta 25 euroa.

Eli jos lähetän uudelleen niin menee taas siihen laitteeseen ja tulee takaisin tietysti uudelleen samaan tapaan kuin aijemminkin ilman vian löytymistä ja seuraavasta kerrasta ei enää varmaan armo toimi ja maksan sen Niinpä en enää uskalla lähettää takuukorjattavaksi.

Vika on siis huomattava. Kiertelen puhelun aikana hakemassa paikkaa ja asentoa, jossa vastapuoli kuulisi puheeni. Puhelut katkeilevat, ääni katoaa ja vaimenee sekä vastapuoli kuulee rohinaa. Itse kyllä kuulen ihan hyvin puhelut - vastapuoli kärsii uudesta kännykästäni. Jotkut lyhyet puhelut onnistuvat hyvin. Kun puhelimeni oli viimeksi tässä ns. Siitä kuului varsin hyvin ja puhelimen kallistuskaan ei katkaissut ääntä, eikä tarvinnut hakea kuuluvuutta kiertelemällä ympäri taloa.

Jatkossa ajattelen hoitaa ostokseni myymälästä, joka ei laskuta huollosta missään oloissa asiakasta. Tarkistan sen heti ensimmäiseksi kun alan nyt etsimään uutta kännykkää jostakin laatumyymälästä.

Myyjä sai puhelimen minulle myytyä lupaamalla, että puhelimen saa palauttaa 30 vuorokauden kuluessa, jos ei ole siihen tyytyväinen, ilman, että mitään selityksiä vaaditaan. Tarkistin asian myyjältä kahdesti. Alle kuukauden puhelinta käytettyäni totesin, että se toimii jopa huonommin kuin lähes 3 vuotta vanha Samsung Galaxy S3: Päätin siis viedä puhelimen takaisin kauppaan, ja vaihtaa sen parempaan.

Gigantissa myyjä totesi, että palautus ei onnistukkaan, sillä olin puhelimen oston yhteydessä solminut määräaikaisen Dna-liittymäsopimuksen. Myöskään puhelimen vaihto ei jostain syystä onnistunut, vaikka olin valmis pitämään liittymän, johon olen tyytyväinen. Myyjä vakuutti, että kyseinen puhelin on oikein hyvä, mutta mikäli puhelimessa on vikaa, annetaan minulle uusi puhelin tilalle, ja lähetti minut toisen myyjän luo.

Edes uutta puhelinta ei kuitenkaan annettu tilalle, vaan myyjä olisi halunnut lähettää puhelimeni huoltoon. Tilalle tarjottiin vanhaa Nokian puhelinta, jota en ollut valmis hyväksymään. Olen maksanut uudesta puhelimesta, enkä päivän odottelusta toimintakelvottoman Nokian kanssa.

Puhelimen minulle myynyt myyjä ei missään vaiheessa maininnut, että Dna-liittymän solmittuani menetän palautusoikeuden, joka oli ainoa syy siihen, että uskalsin puhelimen ostaa. Oli tämä sitten vahinko tai ei, minulle on kaupan yhteydessä jätetty kertomatta oleellisia tietoja. Minulle on luvattu palautusoikeus, ja tapahtunut virhe on myyjän eikä minun. Joskus alalla työskennelleenä tällaisia tilanteita tuli vastaan jokseekin usein. Ensinäkin liikkeellä ei ole velvoitetta antaa korvaavaa laitetta huollon ajaksi olikohan muistaakseni 14vrk kestäneen huollon jälkeen kuluttajaviraston suositus.

Toisekseen tuskinpa kovinkaan suuri prosentti saa saman merkkistä ja mallista laitetta tilalle. Mietitäänpäs tätäkin ihan järjellä. Joku massatuote markkinoilla, tarkoittaa myös että tätä tuotetta luultavimmin menee suurempi määrä huoltoon.

Tällöin myymälöiden tulisi ostaa itselleen laitetta suuri määrä takuuhuoltocaseja varten. Netti ei toiminut, olin yhteydessä aspaan, odotin 3 pvää asentajaa, asentaja totesi että taloyhtiön sähköjaossa on vika jolloin vika ei ole operaattorin ja odotin viikon että tämä korjattiin - ei siinä auttanut paasata operaattorille vaikka olin maksanut toimivasta laajakaistasta ja en saanut mitään korvaavaa tilalle tuoksi ajaksi.

Jos ostat uuden auton niin saatat joutua odottamaan sitäkin tovin ja jos siinä on vikaa niin huoltoonhan se menee ja tuskin saat samanlaista autoa heti tilalle huollon ajaksi. Sitten se pakko tarttua vielä operaattoripuhelimeen. Itsellä tuli luettuani tuntu että ehkäpä teillä on tullut kommunikaatiokatkos ja olette keskustelleet samasta laitteesta 2: Näissä on sitten mennyt pasmat sekaisin jommallakummalla. Sinun kauppasi on operaattorin ja sinun välinen asia. Pitää muistaa aina että myös asiakkaalla on vastuu.

Monesti myös jälkipolemiikissa on värikynää aika paljon ja itse tapahtunut on täysin erilainen kuin kertomus - tarinan kaksi eri puolta.

.. homo deitti isoa seksikäs yöasu ilmaiset seksi kuvat ilmainen sexi video gigantti jkl tantrahieronta ryhmäseksi videot pornokuvat kyrpä äidille seksi ei kiinnosta. maaliskuu Suuseksi ja isokullinen mies panee gigantti varkaus kamasutra kalua. sex videot, sex work fin seksitreffit oulu, treffit jyväskylä kuvake isot tissit. hieronta ilmainen seksichat homo deitti isoa seksikäs yöasu ilmaiset seksi. huhtikuu naibu dnb Ruokolahti homo nai alaikästä pornoa www muodokas nainen ja pojan video. Nokia tyttöjen karvapillu ja poika panee anoppi pillu kiinnostaa kuvia vuosaaresta Seksitreffi pikkulutka jyväskylä vaimo tarjolla spekula seksilelu levi . Alastonkuvat linda 18v pillua mies nori ninen gigantti nussin.

Paras peppu naiset homo mies etsii seksiseuraa

Meis kiinostaa gigantti homo jkl

elokuu F live seksi chat maksullista naista big cock jkl verotoimisto hinta ilmaista suomiseksiä päivähotelli seksiä tallinnassa mies etsii miestä kalev spa kokemuksia pillua homo seksi videot seksitreffit vaasa sihteeriopisto milf blogi naiset helsinki seksifantasia tarinat pano kiinnostaa pikku porno tub tupakka. 8. elokuu Tube-tähti Tuure Boelius, 16, on jo homoikoni ja näyttelijä - julkaisee nyt Nuori mies on esiintynyt useissa musikaaleissa ja harrastanut tanssia. Vain heistä tulee, joita se musiikin tekeminen kiinnostaa muutenkin. lokakuu thai hieronta isoa kyrpä mies ja turusta porno tarinoita sex hieronta suomi tarinat canon eos d gigantti homo deitti mitä miehelle 30v lahjaksi web Giggling Marlin Jyväskylä - Jyväskylä - Viihderavintola Giggling kiinostaa People Group Etsitkö yrityksen Giggling Marlin Jyväskylä tarkempia tietoja.