Seksi foorumi suomiporno gina homoseksuaaliseen

Minulla oli joskus miesystävä, joka tykkäsi monessa tilanteessa opastaa miten minun olisi pitänyt reagoida ja lyttäsi siis luontaiset reagoimiseni väärinä. Joskus lähetin hänelle "kiitos kun olet olemassa minulle"- tyylisen tekstarin, kun olimme tapailleet joitakin kuukausia. Sain noottia tekstarista; miksi kiitän, mitä sillä tarkoitin jne. Ei se sitä siis mitenkään omahyväisesti sanonut, ihan nätisti ja silitellen. Ei yhtään välittynyt tuommoinen fiilis, kuin mitä kuvailet semmoista en kyllä katselisi.

Mä rupesin jälkeenpäin miettimään, että toikohan se mun kiitos siihen jotenkin semmoisen kliinisen vaikutelman, tyyliin kiitos kun taas hoisit ne hommat, mitä varten itseasiassa olet täällä Hmmmm musta myös kuulostaa vähän epäsopivalta alkaa "moittimaan" heti aktin jälkeen koska happy ending on aina positiivinen asia, eikä kiittämisessä aina ole kyse palvelun tarjoamisesta.

Voisko tässäkin olla vähän kyse myös kulttuurieroista? Suomen kielessä ei välttämättä kiitellä yhtä paljon, ja sillä voi siten olla myös syvällisempi merkitys - kahdenkeskisestikin myös rakastavaisten välillä. Kiittäisin itsekin vaikka usein ehkä kommentoin enemmän kuinka hyvältä tuntui sejase ja kuinka ihanalta tuntuu juuri nyt: Mutta kyllä tossa joku kulttuuriaspekti voi tosiaan olla. Siis ei aina negatiivisiakaan! Onhan se vähän hassua, jos on joku elämänalue, jossa ei saa kiittää.

Itse saatan kiittää aina välillä seksin jälkeen, jos olen kokenut jotain tajunnanräjäyttävää tai olen herkistyneeen tyytyväisessä mielentilassa. En ole koskaan analysoinut asiaa sen enempää.

Jos kiitän seksin yhteydessä, se tulee niin vilpittömästi ja luonnostaan, että siinä ei silloin ole mitään väärää tai sopimatonta: Eikö hyvä tapa olisi vaan kehua toista?

Että "vau miten hienoa että tiskasit" ja "vau miten hyvä oot sängyssä" ja tois niin ilmi miten hyvillään on toisen toiminnasta: Mä en jotenkin osaa kehua toista tolleen ilman, että onnistun saamaan sen kuulostamaan jotenkin alentavalta ja siksi epäuskottavalta: Mun mielestä tuossa oli kyse lähinnä tavasta ilmaista tunteita.

Kun on tosi hyvä fiilis, tekee mieli kiittää. Ei siksi, että tuntisi olevansa kiitoksen velkaa, vaan siksi, että on kiitollinen ja onnekas olo.

Ja toiselle voi tulla siitä, virheellisesti tässä tapauksessa, tuollainen olo ikäänkuin kiittäisit palveluksesta. Ehkä Mosse ihana lempinimi! Anyway, kiitos tästä blogista! Mä oon aivan koukussa! Löysin tämän joku aika sitten ja ahmin ensin nuo alun tekstit ja nyt seuraan silmä kovana uusia päivityksiä.

Oon kirjoitellut itse seksikokemuksista ja ajatuksista, lähinnä itselleni, mutta muutaman tekstin olen juuri julkaissut. Monet sun päivityksistä on ollut sellaisia, että melkein piti tarkistaa, että oliko se sun kirjoittama vai mun.. Ja jos joku epäilee, että nämä sun jutut ei oo aitoja, koska ne on niin uskomattomia, niin sanonpa, että hahaa!

Totuus on usein tarua ihmeellisempää. Sen verran olen itsekin tahkoa kiertänyt, että voin täysin samastua moniin sun kokemuksiin. Sillä erolla, että itse päädyin aikoinani avioeroon, koska en voinut elää seksittömässä liitossa. Toki muitakin syitä oli eikä elämä ole koskaan niin mustavalkoista.

On kuitenkin mahtava lukea näitä tekstejä!! Ehkä se "pelkkä" kiitos oli vähän turhan kliininen siinä tilanteessa. Toisaalta taas mä olen vähän varovainen tunteenilmaisuissani, en halua antaa sitä kuvaa että olen jotenkin takertumassa, tai että mulla olisi edes ns. Kiitos ihanasta palautteesta, kävin kanssa kurkkimassa sun blogia ja pistin seurantalistalle - kokemukset vaikuttaa nimittäin aika samanlaisilta tosiaan!

Itse monta vuotta seksittömässä avioliitossa eläneenä ja sittemmin uuden rakkaan ja loistavan parisuhteen löytäneenä tunnistan hyvin "tarpeen" kiittää. Toinen antaa jotain sellaista, jota en aiemmassa elämässä ole saanut kokea ja se tuntuu näin parin vuoden yhdessäolon jälkeenkin "harvinaiselta", vaikka seksi onkin tässä suhteessa mahtavaa joka kerta.

Arvostus toista ihmistä kohtaan on todella korkealla, kun on ollut epätyydyttävässä suhteessa aiemmin. En kiitä, ei tulisi mieleenkään. Kehun kylläkin ja kerro miten ihanaa oli jne. Minustakin on omituista kiittää tilanteessa, jossa kaksi tasavertaista ihmistä tekee jotakin yhdessä panostaen molemmat siihen aktiviteettiin.

Sama jos lähtisin miehen kanssa lenkille, niin en mä lenkin jälkeen kiittäisi miestä. D Saattaisin sanoa, että olipa mukavaa, jos oli kiva lenkki. Seksin jälkeen kiittäminen saattaa lähteä siitäkin, että mieleen on iskostunut käsitys, että mies antaa naiselle orgasmin.

Olen tästä niin eri mieltä! Kaikki ovat vastuussa omasta orgasmistaan. Tämän tajuaminen teki seksistä paljon rennompaa, spontaanimpaa, kokeilevaa, kivempaa. Minun ei tarvitse stressata, että apua pakko tulla. Ja mies ei tunne epäonnistuneensa jos en tulekaan.

Joo, noin se meilläkin menee ja monesti tosiaan itse tuo vastuu otetaankin, eikä siinä mitään: Olisihan se nyt aika karmeaa, jos joka kerta pitäisi melkein väkisin autella se toinen huipulle ja sitten sille toiselle tulisi siitä paineita, ja sittenhän se ei onnistu mitenkään.

Meillä saattaa muutenkin olla seksiä, joka ei edes pääty orgasmiin, siitä keskeisyydestä ollaan onneksi opittu pois. Miksei voisi kiittää yhteisen lenkinkin jälkeen ihan arkisesti, että kiitos lenkkiseurasta? Ja toinenkin voi siihen vastata, että kiitos itsellesi, onpa ollut mukavaa tehdä tätä yhdessä. Mulla on monesti, lähes päivittäin, tapana ainakin töissä kiittää seuralaista lounasseurasta.

Siitä että, molemmat vietiin toisemme hetkeksi muualle työympäristöstä ja juteltiin niitä näitä. Mun mielestä on eri asia kiittää seurasta kuin kiittää orgasmista. Jos kiittää orgasmista jää sellainen olo että naisen orgasmi on miehen vastuulla ja tulee ehkä turhia paineita miehelle. Mä saatan kiittää, varsinkin sellaisissa tilanteissa jos mulla on vaikka ihan karmea stressi päällä ja sit mies tulee, että tuus nyt tänne, ota breikki, sä saat nyt vain maata silmät kiinni ja mä nuolen sulle ihanan rentouttavan orgasmin: Mä kiitän sitä siitä että se tajusi antaa mulle just sitä mitä sillä hetkellä tarvitsin.

Olen ollut itse samanlaisessa tilanteessa. Sitten olen lähinnä kehunut, kuinka uskomaton mies on. Oon niin uusi näissä blogi-jutuissa, että tulee varmaan muitakin sähläyksiä vielä eteen.

Koin edellisen blogialustan hankalaksi, vaikkakin mahdollisti monia juttuja. Siirsin blogin tänne, koska täällä oon lukenu blogeja eniten ja tämä tuntuu tutuimmalta.

Siispä samat jorinat löytyy nyt täältä:. Ja sorry kuokkiminen sun kommenttikentässä! Kiitoksen sijaan olen opettellut sanomaan: Lisäksi huokailen, paijaan ja osoitan läsnäolollani, että olen onnellinen ja tyydytetty.

Joskus toimii vain hiljaisuus ja iho ihoa vasten oleminen. Vaipuminen hiljaiseen nirvanaan ja kuunnella siten tyyntyvää sydämen sykettä. Mutta ymmärrän tunteen kiitollisuudesta siitä, että toinen tuottaa mielihyvää.

Miksi kiitos sitten tässä asiayhteydessä on huono. Ehkä siksi, että tulee tunne siitä, ettei olisi toisen kanssa tasavertainen vaan tuntisi olevan alempana kuin toinen ja pitäisi kiittää, jotta teksi selväksi, että tajuan pienuuteni. Ehkä kiitoksen antaja olisi ikään kuin alisteinen ja toinen suuressa hienoudessaan antaisi armollisesti sinulle mielihyvää.

Omaan korvaani kuulostaa todella oudolta tämä asenne, että kiitoksen sanominen asettaisi kiittäjän jotenkin alempaan asemaan.

Ihme valtapeliä, tai sellainen siitä tulee mieleen. Koskeeko tämä vain suhteessa sanottuja kiitoksia, vai onko teillä vaikeuksia kiittää myös työkavereita, ystäviä, vieraita yms.? Sitä aina tarvitse olla kauheasti erotiikkaa kun seksistä puhutaan, kyllä meilläkin usein puhuttu asentotoiveista yms ilman sen kummempaa eroottista latausta, mutta silloin niistä onkin helpompi puhua. Plus se asentojen ihmettely on usein hauskaakin puuhaa, useinkin niitä googlanneena saatu kyllä nauraa niiden mahdottomuudelle: No kyl täällä ainaki riisutaa heti ku kotia pääsee.

Ja just niin epäeroottisesti et paidan alta sitä riisumatta. Ja sitten on meitä, joista on mukavampi olla rintsikat päällä kuin ilman rintsikoita. Ne rintsikat, joita minä käytän, eivät ole epämukavia. Jos ne ovat, vaihdan toisiin. Naisia ja tissejä on moneen junaan: Juu, mä en ole vielä onnistunut löytämään rintsikoita, jotka eivät pidemmän päälle olisi epämukavia Joudun joka tapauksessa ostamaan liivini erikoisliikkeestä ja hintaan kuuluu henkilökohtainen mittaus ja jopa olkaimien kustom-asettelu.

Hintaa tulee sen verran että omistan maksimissaan kahdet kerrallaan joista toiset yleensä pesussa: En sanois et ovat välttämättä epämukavat mut jotenkin on kivempi olla ilman. En kyllä ole koskaan ymmärtänyt asennon hehkutusta. Olen keskustellut siitä monen ystäväni kanssa, ja olemme kaikki olleet samaa mieltä: Olen lukenut muutaman päivän kirjoituksiasi.

Kirjoitustaitosi ovat erinomaiset, mutta ymmärryksesi onnellisen parisuhteen edellytyksistä erikoisen henkilökohtaisia. Jo perusasiat, ne jota jo oma äitisi opetti, että hyvässä parisuhteessa ei valehdella, puuttuvat. Luot minä-ajattelulla omaa etiikkaa, jota viisaat ajattelijat eivät kanssasi jaa ja omia sääntöjä, joilla yrität ratkoa omaa elämääsi. Kirjoitat nasevasti mutta epäeettisin mielipitein parisuhteen hoitamisesta, oma käytöksesi, josta kerrot, on usein ala-arvoista, sekä miestäsi että sitä nuorta miestä kohtaan , jota alentuvasti nörtiksi nimittelet.

Oletko sen ikäinen kuin väität olevasi? Jos olet, oletko pohtinut, onko oma elämänasenteesi sen arvoinen, että sinun kannattaa toimia esimerkkinä ja neuvojana tätä blogia lukeville teinitytöille? Nuoret kyllä hurraavat kirjoituksillesi ja taputtavat täällä väärille teoillesi, oletko sinä silloin ylpeä? Suosittelen, että vakavasti harkitset, ovatko omat parisuhdetaitosi ja elämän etiikkasi niin hyvää tasoa, että sinun kannattaa jakaa muille omat ajatuksesi siitä miten parisuhde saadaan onnelliseksi.

Jos haluat uusia parisuhdetaitoja tai parantaa nykyisiä, suosittelen sinulle pariterapiaa tai yksilöterapiaa.

Vain tästä postauksesta poimittua. Parisuhdeneuvojat eivät jaa mielipidettäsi. Huumori auttaa, mutta tuskin sinua, tällä parisuhdelinjalla. Siitä tosin todellakin huokuu, ettet ole lukenut kaikkia kirjoituksiani; jos olisit, niin tietäisit, että. On jokaisen omalla vastuulla, lukeeko blogiani vai ei - olisi eri asia jos pyrkisin jakelemaan muille neuvoja olemattomin krediitein, sanovani nitten olevan ehdottomia totuuksia. Lisäksi ihmettelen, miten naistenlehtien selaileminen sulkisi pois sen, etten lukisi muutakin?

Ja en ole kirkuva teinityttö vaan naimisissa oleva perheenäiti, jonka mielestä on vain mielenkiintoista lukea erilaisten kuin minä ihmisten ajatuksista ja elämän valinnoista. Ei niin, että kokisin tarvetta tehdä samoja valintoja mutten myöskään tarvetta moralisoida toisenlaista elämää. Ei tuosta tosin voi oikein edes loukkaantua, kun selvästikään blogia ei ole luettu lähes ollenkaan.

Komppaan ja allekirjoitan siis kaikki Cougar Womanin perustelut. Parisuhde Ykkösmieheen on kunnossa arjen tasolla ja seksielämäkin paranemaan päin. Nörtiksi kutsuminen ei ole loukkaus! Minäkin olen nörtti, nainen, joka tykkää peleistä ja tietotekniikan maailmasta.

Minun ja mieheni parisuhteen säännöt ja tilanne on aivan eri kuin Cougar Womanin. Silti luen hänen blogiaan innolla. Cougar Woman on rehellinen ja lahjakas kirjoittaja. Tämä ei tarkoita, että Puuman sana on laki. Myös tuo iän korostaminen on aika jännä argumentti. Olen noin kymmenen vuotta nuorempi kuin ruova Puuma eli lähes kolmikymppinen , mutta en silti ole teini tai nuorisoa.

Kokemukseni mukaan nimenomaan nuorten mielipiteet tuppaavat olemaan hyvin ehdottomia ja mustavalkoisia. Kummasti rupeaa erilaisia harmaan sävyjä ilmestymään elämään, kun päästää irti omasta ehdottomuudestaan iän myötä.

Se, että en omassa parisuhteessani sietäisi pettämistä tai luvallistakaan rakastajaa ohella, ei tarkoita, että olisin parempi ihminen kuin muut. Kuka minä olen tuomitsemaan? Minun ja mieheni suhteessa ollaan ääneen yhdessä sovittu, että parisuhde päättyy, mikäli jompi kumpi päättyy pettämään. Tämä on kuitenkin vain meidän kahden sopimus, eikä velvoita ketään muuta mihinkään.

Haluaisin tietää, keitä ovat ne "viisaat ajattelijat", joihin viittaat? Omat ajatuksesi kuulostavat kovasti johonkin yhteen, melko suppeaan moraalikäsitykseen sitoutuneilta. En tiedä, mitä sinä pidät viisautena, mutta aivan yksinkertaiseenkin ymmärrykseen etiikasta ja moraalista liittyy yleensä se ajatus, että ne vaihtelevat ajasta ja paikasta toiseen. Se, mitä joku jossain pitää vääränä voi olla toisaalla oikein.

Tästä syystä viisas ihminen harvoin julistaa löytäneensä lopullisia totuuksia. Tieteen kentällä on tapana ajatella, että keskustelu, eriävät mielipiteet ja vallitsevien ajattelutapojen ja -mallien haastaminen on kaiken viisauden edellytys.

Seksi foorumi suomiporno gina homoseksuaaliseen

Follando bailey jay videos porno con mujeres negras peliculas porno amater casero trios x secretaria follando sexo mujeres en español video porno videos maduras porno gratis fotos porno de maduras squirt video porno lesbico maduras gratis videospornoxxx videos porno lesbico gratis de actrices españolas videos porno free latina xxx porno viejas fallando videos de maduras tetonas videos porno trios amateur españoles cumloader español petardash porni gratis negras maduritas folladoras comiendo coño xxx videos eroticos videos xxx xx videos porno peliculas porno xxx en lenceria abuelas gratis en playas nudistas sexogratis maduras gratis se la folla a joven videos xxx follar gratis videos abuelas melani rios porno en español madre hentai3d video porno gratis tetonas follando en vivo video madura caliente virgen xxx en español de chinas gordo follando follando se corre en español es.

con joven chupa pollas enormes porno pornografia para chicas guaras videos de chicas gratis de porno maduritas tetonas gratis de lesbianas calientes toro pormo videos amater casero abuelas videos bondage video x porno gratis de colegialas putas tetonas gorditas porno descargar vídeos videos videos xxx porno eapañol videos porno con lesbianas negras putas follada enseñando el culo putasgratis xxx maduras xxx pies videos porno videos maduras porno gratis travestis tetas naturales videos gratis españolas videos xx maduras porn porno sado porno amaters porno español abuelas follando gratis porn toro pprno chicas rubias vanesa romero porn porn tube nekane sweet porno castellano sexo con viejos xxx vídeos de actrices porno maduritas novelas porno español porno ver porno bi videos eroticos gratis lesbianas porno tetona follando fotos gordas bbw porno de tetonas follando rubia española follando hd pelos en la secretaria vídeos porno folladas video porno bdsm amateur masages xxx gratis españolas porno intercambio de lesvianas videos xxx rubias tetonas ama de maduras follar con x videos coños peludos chicasguarras morenas xxx cumlouder video porno romanticos follar por dinero torbe porno embarazadas xxx en español porno gratis chupa pollas mamis cachondas mujeres maduras porn tube chicas porno grati videos bideos pornos españolas alexistexas orgasmo xxx lesbianas porno masaje xxx videos actrices xxx videos porno masturbaciones porno gratis videos de gordas gratis follando negra culona superguarras anal japonesas video vídeos porno cocina porno arabes follando con maduras sexo video porno analporn videos porno trios porno de chicas caliente porno videos xxx videos porno mujeresfollando tori black porn 18 años 80 videos eroticos gratis tetona porno porn 18 chicasguarras lesbianas besandose porno gratis videos porno en la calle videos jovenes videos porno españoles xxx sexo amateur porn hentai porno anal videos porno sexo gratis videos xxx follar gordas y desnudas vídeos lesbianas latinas vídeo porno viseos porno de despedidas de porno espanol porno videos porno bareback eyaculacion femenina porno gratis sexso porno de maduras jade kitty mejor porno japonesas chicas trans runias 19 rubias maduras lisa ann porno árabe riley steele vidios de maduras cachondas ancianas orgias mature videos sexo voyeur seso grati actrices x rubias vanesa romero porn porno.

cumlouder español videos maduras hannah montada tetona masturbandose chicos fetiche de travestis follando mujeres putas vergas grandes eyaculaciones femeninas mujeres follando primer casting porno gratis porno peliculas maduras con lesbianas negras grandes y chicas sexo gratis negras desnudas despedidas de maduras chupando pollas negras maduras x masajes eroticos maduras porno gratia super tetonas madelyn monroe video porno super mamada video morena española masajes pornos video hentai porno con jovenes follando porno toro porno poprno mujeres maduras españolas tetona masturbandose vídeos eróticos gratis amateur madura porno amater follando travestis peliculas porno duro español videos pornos de pies viejas tetonas tori black porn xvideos sexo violento rubias videos gratis lesvianas jovenes xxx amateur porno ama de gorditas folladas follar follando lesbianas muy guarras x video porno forzada xxx mejor porno tube abuelas videos bukkake peliculas porno morenas videos xxx viejas chicas espiadas mejores paginas pornos en casa calientes videos porno videos caseros de xexo gratis abuela maduras tetonas españolas gratis videos porno con porno para descargar videos de viejas españolas peliculas xxx videos orgias lesbianas latinas indias follando maduras follando rubia tetona follando tetonas video xxx muy gordas follando muy xorras culos gigantes chicas des nudas pelis x grati gordas esperanza gomez xxx tube nekane sweet porno gratuitos transexuales parejasfollando sexo amater tube chicas buenas jovenes peludas descargar gratis ancianas follando tetonas mujeres vestidas y chicas rubias hd travestis españoles videos de asiaticas negras desnudas vídeos de viejos tetas gordas desnudas analporn dogfart porno chica porno hd pelos en castellano tetas grandes videos hd mejores tetas xx porn petardas tube cumloader en español triple penetracion vaginal mujeres hermosas porno culonas descargar gratis massage rooms pareja joven porno de tetonas gratis maduras latinas follada romantica chicas guaras videos porno viejas chupando pollas porno x de colegialas putas cachondas pareja española follando gorditas pornoanal videos hentai online porno pelirojas videos de putas sexo transexuales follar videos porno gratis peliculas porno travesti follando videos pornos lesbicos vidios xx hotporn porno japoneses tetona masturbandose vídeos de despedidas de dibujos porno modelos rubias x videos ñorno xxx putas videos gratis mujeres chupando pollas mamis cachondas tias buenas desnudas poprno mujeres las tetas hombres desnudos video de lesbianas porno viejas chupando polla porno secretarias culos calientes porno africanas lesbico maduras teen anal maduras follando videos porno espa porno ama de maduras porno playa videos de maduritas videos pornos video porno gratuitas lesbianas maduras sexys desnudas virgenes xxx sexo de masajes maduras sexo orgias amater manga sexo viejos españoles gratis maserati xxx porno de trios amateurs tetonad melani rios juegos porno gratis de travestis con enanas coño caliente xxx trans coños videos prno español joven despedidas de sexo gratis de abuelas gordos follando cumloader xxx maduras follando chicas follando muy calientes videos porno gratis negras videos tetas tias desnudas videos free videos porno tríos porno español videos pornos gratis sexo amateur gordas gratis maduritas sex sexo gratis vidos porno de videos porno duro mamas cachondas follando se folla a joven chupa coños peludos blanca nieves porno pelirrojas desnudas los mejores peliculas porno viejas viejos video pornos gratis viejas tetudas naturales videos hentai video hentai video porno abuelas gratis nacho vidal ver videos porno anal gratis eroticos putas cachondas mujeres arabes follando se folla video porno xx sexo grati video gratis chupar coño xxx morenas pollas grandes follando beso negro gangbang videos porno en lenceria porno en español de viejos tias fallando sexo gorditas españolas videos x vidros xxx castellano porno bisex follar videos de bdsm porno.

con las tetas sexo maduras abuelas follando ancianas putas viejas xxx gratis hd cachondas xxx gangbang rubias21 madura corridas xxx hentai x gordas videospornoxxx sandra milka videos xx gratis videos amateur porno cachas porn party corridas cara videos las mejores videos pormo porno es.

Tv-shopin Aire Bra on ainoa liivi, jota ei heti halua ottaa pois! Kun on tosi hyvä fiilis, tekee mieli kiittää. Edellinen juttu Seuraava juttu. D Saattaisin sanoa, että olipa mukavaa, jos oli kiva lenkki. Kirjoitustaitosi ovat erinomaiset, mutta ymmärryksesi onnellisen parisuhteen edellytyksistä erikoisen henkilökohtaisia. Yli kymmenen yhteisen vuoden jälkeen ja työkiireiden lisäännyttyä seksi oli salakavalasti luisunut elämän taka-alalle. Kummasti rupeaa erilaisia harmaan sävyjä ilmestymään elämään, kun päästää irti omasta ehdottomuudestaan iän myötä.

Seksi foorumi suomiporno gina homoseksuaaliseen