Homoseksuaaliseen seksivälineet netistä seksikäs yöasu

En yhtään halua väheksyä läheisen menettämisen tuskaa, sillä läheisestä ihmisestä ilmiselvästi oli kyse, mutta joidenkin nais kommentoijien maailma kuulostaa tosiaan hieman naiivilta. I'm sure she'll be fine. Ai että koska meillä oli avoin suhde, niin mun aviomiehen äkillinen ja odottamaton poismeno koskettaa jotenkin vähemmän? No hyvä tietää, oon ihan turhaan ollut paskana tähän asti.

Enkä tietenkään edelleenkään kiistä suruasi ja paskana oloasi. Mutta tämä nyt on tällainen miehinen ajattelutapa, naiset tiettävästi usein ajattelee eri tavalla ;. Tämähän oli varsin epäempaattinen ja tunnelinäkyinen viesti. Arvuuttelinkin itsekseni kuinka monta postausta vittuilijat ovat häveliäisyyttään hiljaa.

Mä luulen että tässä voi myös ihan olla kyseessä se, ettei omalle kohdalle ole sattunut tämmöistä ns. Jos olisi, ei tekisi sitä virhettä, että lähtisi jotenkin arvottamaan ja asteikoittamaan toisen ihmisen surua, joka on kontekstista huolimatta aina yksilöllistä. Teoriassahan voisi helposti ajatella, että suhteessa tapahtuneet asiat, kuten toisen kanssa elämisestä haaveilut ei siis suunnittelut tai pettämisepisodit puolin ja toisin jotenkin muka haalentaisivat sitä menetykseen liittyvää surua tai lyhentäisivät sen kestoa.

Mutta eihän se niin mene, kuten ne tietävät, jotka tätä oman kokemuspohjan kautta peilaavat. Tämä oli itsellekin ensimmäinen kerta ja huomaan, että nyt vasta ymmärrän enemmän lähipiirin suuria menetyksiä. Suhteen vaikeudet tai läheisen tai itsen epätäydellisyys ei vähennä menetyksen tuskaa.

Vittuilija täältä vielä kirjoittelee, vaikka kaikenlainen muu kirjoittelu kuin syvimmät osanotot ja runot ovatkin ilmeisesti joidenkin mielestä sopimattomia. Blogisti on siinä oikeassa, ettei vastaavaa ole omalle kohdalle sattunut.

Siis aviopuolison äkillistä kuolemaa. Oma isä on kyllä kuollut äkillisesti ja aviovaimo ottanut eron myös yhtäkkiä. Vanhemman, varsinkin iäkkään, kuolema on aina enemmän tai vähemmän luonnollista ja siitä useimmat varmaankin toipuvat suhteellisen nopeasti.

Sen sijaan olen itse joskus pohdiskellut, että kumpi on rankempaa: Molemmissa tapauksissa menetät rakkaasi, toisessa tapauksessa tiedät hänen lisäksi jatkavan elämäänsä jonkun toisen kanssa. En tietenkään tiedä vastausta ja se on tietysti joka tapauksessa yksilöllistä. Sen muistan, että tuona tapahtuma-aikana olin melko varma, että jälkimmäinen on ehdottomasti pahempi asia kestää.

Olisinpa voinut sitä jopa "megaluokan menetykseksi" kutsua, kun olin niin varma eläväni hänen kanssaan loppuun asti. Mutta ehkäpä on tosiaan turhaa arvottaa ja asteikottaa näitä asioita. On totta, että tottakai kirjoitan omasta näkökulmastani ja oman elämänkokemukseni kautta, jotka ovat ainakin parisuhteiden osalta aika erilaiset kuin blogistilla sen takiahan tämä niin mielenkiintoinen luettava onkin.

Ne, yhdistettynä täältä saamaani käsitykseen hänestä, ovat tietysti kirjoitukseni lopputulos. Näin jälkikäteen ajateltuna olisin toki voinut jättää alkuperäisen kommenttini kirjoittamatta, se on totta.

Ehkä tyylilajikin olisi voinut olla vähemmän kärkäs, mutta vittuiluksi en sitä missään nimessä tarkoittanut enkä surua ole kyseenalaistanut. Osanottonikin esitin jo aikaa sitten. Musta sulla tässä lähinnä vaan tilannetaju petti, en ottanut sen kummemmin vittuiluna.

Ethän varmaan säkään olisi heti isäsi kuoltua toivonut, että joku olisi tullut muistuttelemaan että "no joo mutta ethän sä edes käynyt sen luona kovin usein" tai jotain muuta sellaista tämä siis ihan vaan esimerkki, tietenkään en tiedä kuinka usein kävit. Kyllä tämmöisissä tilanteessa nimenomaan juuri ne syvimmät osanotot ja runot ovat ihan riittäviä. Mutta mä en tästä traumatisoitunut tai mieltäni suuremmin pahoittanut, lähinnä vaan hämmästyin vähän.

Eli kaikki ookoo ja bygones. Pyydän anteeksi että kutsuin sua vittuilijaksi. Kiitos että jatkoit keskustelua senkin jälkeen asialliseen sävyyn. Toivotan kaikkea hyvää, jokainen täällä yrittää menetyksineen eteenpäin. Ja jokainen omalla tyylillään: Siitäkin kirjoitit jossakin vaiheessa, että jopa suunnittelit te elämää ihan erillään; suhde ei enää ollut niin läheinen kuin mitä se oli ollut. Silti - ja myös siksi - surusi on syvä ja todellinen ja sisältänee myös ristiriitaisia sävyjä.

Tilanne ei varmastikaan ole samankaltainen, mutta mieleeni nousee Asta Lepän koskettava kirja Sinä et hävinnyt. Kuulostaa kauniilta ja hyvältä. Säästin keltaiset kumisaappaat ja hepparepun. Säästin myös kiven, joka nykyään tukee peikonlehteä, jonka lapseni väkisin raahasi merenrannasta. Suurimman osan vaatteista ja leluista lahjoitin tyttäreni pikkusiskolle. Minua pyydettiin miettimään, etten vain liian nopeasti ja liikaa tyhjentäisi.

Kyllä minä tiesin mitä tein. Kevät tulee tahtoo tai ei. Olen iloinen puolestasi, että näet kaunista. Itku on asia, joka tulee varoittamatta. Kun se tulee, toivon ettet yritä pidätellä sitä, koska se ei muka olisi sopivaa juuri siinä hetkessä. Pidän itkuistani, jotka yllättävät. Lapsellani on silloin asiaa minulle. Tee niin kuin koet hyväksi. Uskon, että intuitiosi kertoo sinulle oikeat vastaukset.

Kun tulee synkkä hetki, niin synkistele, ryve itsesäälissä ja ole valmis luovuttamaan. Hetken mentyä ohitse ota kiinni ilosta ja tajua, että et ole valmis luopumaan elämästäsi. Elämä on lahja, jonka sisältö on joskus ihan paska, mutta huonomatkin lahjat ovat lahjoja.

Näin juuri viime yönä unta, että kuopukseni sairastui ja menehtyi, ja heräsin omaan itkuuni. Edes lapsen menettämisen kuvitteleminen tuottaa niin suurta tuskaa, etten ymmärrä miten siitä voi selvitä.

Lämmin halaus sinulle, ja muille läheisensä menettäneille. Surussa itseäni yllätti eniten se, että siihen mahtuu niin suuri skaala muita tunteita. Suru ei ole pelkkää itkua ja synkkyyttä, vaan myös surressa voi nauraa ja tuntea elämän olevan hyvää. Ihmisen mieli on joustava ja se käsittelee asiaa pikku hiljaa.

Sen verran kuin kerralla kykenee. Kevät tulee ja elämä jatkuu, vaikkakin erilaisena. Ja ykkösmies elää sun muistoissa. Oma mieheni kuoli myös äkillisesti jokunen vuosi sitten. Oltiin juuri ostettu yhteinen ensikoti, haaveiltiin yhteisestä lapsesta, kaikesta Tykkäsin aamuisin katsella kun hänen autonsa takavalot hävisivät pienen hiekkatien mutkaan,mutta sinä aamuna en tiennyt että se oli viimeinen kerta kun näin hänet.

Olisinko silloin sanonut hänelle useammin että rakastan,suudellut hänen parransänkisiä kasvojaan enemmän, tuoksutellut hänen ihoaan Silloin kun poliisit illalla oven taakse ilmestyivät tuomaan suru-uutista, päässäni sumeni, saatoin jopa naurahtaa, onko tämä vitsi Elämä päättyi yhtäkkiä, tuttu ja turvallinen oli poissa.. Oma suru, se miten sen koin I love you Se toi tietynlaista lohdutusta Mieheni hautajaisissa itkin ensimmäisen kerran, sen jälkeen nauroin hysteerisesti, ja itkin Tuntui tyhjältä, mutta jotenkin pikkuhiljaa nousin ylös, tein asioita, aloin elämään, koska uskon että niin mieheni olisi halunnut..

Sopii maahanmuuttajatyttöjen kanssa hotelliviikonloppuja Helsinkiin, jossa panee tyttöä 28 kertaa vierailun aikana rakastuneena hotellihuoneessa. Lisäksi julkaisee näistä tapahtumista tarinoita netissä, ja kertoo kuinka nautinnollista on ollut. Mua on huvittanu tää sama asia: D Jos joku nelikymppinen hyvin toimeentuleva, naimisissa oleva mies kirjoittelisi blogia missä suuressa osassa on eroottiset viestittelyt parikymppisten varattomien neitsyiden kanssa, joiden vartaloita kuvaillaan "jumalaisiksi" ja joille annetaan sellasia eksoottisia lempinimiä kuin CaramelCandy niin luulen että monikin feministibloggaaja sauhuaisi kommenttikentässä: D Kaksinaismoralismi on oikea ongelma, mutta se toimii molempiin suuntiin.

Enkä nyt tällä tarkoita, että kommenttikentässä sauhuaminen olisi järkevää puuhaa ylipäänsä. Ihan tosissanneko luulette, että miehet saa seksisuhteistaan saman määrän paskaa niskaansa kuin naiset? D uskon että miestäkin moralisoitaisiin, mutta en tiedä missä maailmassa elätte, jos ette lainkaan tunnista tätä slut sheimausta. Jos ei ajatella tasa-arvokysymystä, niin sekin on naurettavaa, että hlö tuomitaan seksielämänsä perusteella epäkelvoksi avustustyöhön.

Tässä sitten miesnäkökulmaa ja en toki jaksanut lukea koko blogijuttua tai mistä tuo sai alkunsa; sekavaa tajunnan? Pienempimuotoista seksuaalista hyväksikäyttöä on havaittu myös muualla. Toki keski-ikäiset naiset saa ja tasa-arvon nimissä pitääkin. Sitä vaan jaksaa ihmetellä, että vieläkin ollaan sitä mieltä, ettei ole tasa-arvoa jne. Siellä Marokossa vai missä vtussa anteeksi ranskankielinen lainaus sitä onneksi on.

Ja jos miehet pitäisi samanmoista lokia, oli se heti täyttä paskaa ja paha mies. Näin se tasa-arvo toimii. Ja olen varmaan tiukkapipoinen, kun mulla ei ole kaverina bilsanmaikkaa joka käy ruotsissa Summasummaarum, hieno juttu, saa vanhankin tolaltaan! Aaaargh mitä käsittämätöntä paskaa! Alan uskoa siihen teoriaan, että vain viidesosa ihmisistä kehittyy elämänsä aikana periaatteellisen moraalin tasolle. Mutta antoisaa vapaaehtoismissiota kaikesta huolimatta!

Kai ne saa jonku ilmotuksen, jos niiden kommenttia kommentoi, että voin käydä tylyttämässä niitä myöhemmin, kun vaan pystyn vielä niiden sanoihin palaamaan?? Mä en itseasiassa edes tiedä miten niistä ilmoitetaan jos ei ole rekisteröitynyt käyttäjä - mä saan tietysti kaikki ilmot kun omalla nimelläni!!

No siis kyllä sun nyt vaan pitäs myötää vihdoin ja viimein kaikille, että tosiaan kaikki eteentulevat miehet viet sänkyyn ja muutenkin lähi-itään menossa avustushommia tekemään vaan ja ainoastaan sen takia, että haluat uutta tuoretta ja käyttämätöntä munaa.

Eihän sulla missään nimessä voisi olla mitenkään muunlaisia motiiveja kun kerran katsoo sun seksuaalihistoriaa, ei vaan ole mahdollista: No sviddu kun en tätä ite ole aikaisemmin tajunnut! Sitä munaahan ei saa yhtään helpommin lähempää ja vähemmän henkensä uhalla: No eihän saa kun kato oot jo kolunnut kaikki miehet kotimaassa läpitte ; Pakko siirtyä suuremmille vesille lol. Mutta joo, ihminen on ihmeellinen ja ihmeelisellä logiikalla varustettuja nämä sinua palautteella lähestyneet.

Uskooko joku vielä todellakin että tää blogi on muuta kun kirjoittajan mielikuvitusta ja toiveunta Onhan tämä nyt ihan selkeästi mielikuvitusblogi, jolla kalastellaan lukijoita. Sivussa vähän mainostellaan tuotteita, jos tilaisuus tulee. Monille tuntuu olevan vaikeaa tajuta, ettei seksuaalinen aktiivisuus ja avoimuus estä rationaalista ajattelua. Ehkä se on kylmän ja protestanttisen Pohjolan oire - esimerkiksi Ranskassa seksuaalinen aktiivisuus tuntuu äänestäjien mielikuvissa kulkevan käsi kädessä vaikutusvallan ja päätöksentekokyvyn kanssa.

Joka tapauksessa, mene ja tee unelmiesi duunia, ihastu jos ihastuttaa ja nauti kokemuksesta! Lähi-itä kirjoitetaan Lähi-itä ja Kaukoitä on Kaukoitä. Menikö ihon alle vai? Minä olen kerran langennut paikalliseen mieheen. Ensimmäisen ja ainoan hyväntekeväisyysreissun aikana. Keep Up the track record, Gurl! Toivon että hyväntekeväisyystesi jää oikeasti sille tarkoitetulle tasolle. Ettet vaan lankea, niin kuin viimeksi. Edelleen naurattaa tämä holier than thou- ajatus. But live it and love it, won't ya!

Tosi hurjia kommentteja olet saanut. Olet rohkea ja sinnikäs, että kirjoitat tylytyksestä huolimatta. Minua hämmästyttää, kuinka paljon Lähi-idän ja avustustyön asiantuntijoita sun blogiin on eksynyt! Vai ovatko sittenkin "asiantuntijoita" Voiko vanhempi henkilö käydä lukemassa vanhainkodissa lehteä, jos hänen puolisonsakin on vanhus ja he harrastavat kotona seksiä?

On kummallista, että vain tietynlaiset ihmiset tuntuvat olevan oikeutettuja ja sopivia tekemään hyvää. Ihan tarkkaa täsmennystä esim. Onneton on se, joka sellaisen yrittää laatia, sillä ei osu varmasti oikeaan. Hyvää voi tehdä myös väärin. Näin tapahtuu silloin, kun autetaan kuulijan mielestä väärää ihmistä, väärä koiraa, väärää hyväntekeväisyysjärejstöä.

Ei tunnu löytyvän oikea kohdetta, jolle hyvän tekeminen olisi aukottomasti hyvä kaikkien mielestä. Opin tämän silloin, kun lahjoitin silmälasini hyväntekeväisyyten, olin roisto, idiootti ja sinisilmäinen. Erään mielestä silmälasit olisi pitänyt mielummin heittää roskiin.

Vapaaehtoistyöni kohde on vanhus, ihana sellainen, mutta sitten kysytään, että miksen ole vapaahetoisena jollekin muulle? Pahinta on hyväntekijä, joka kuitenkin kuvittelee olevansa jotakin ja ehkä jopa parempi kuin muut, epäilyttävää on Mikäköhän logiikka olisi ollut tuon roskiinheittämisen taustalla?

Ei voi kun suu auki taivastella joskus maailman menoa. Harvoin tulee Raamattua lainattua, mut välillä tekee niin mieli huutaa vaan, et heittäköön synnitön sen ensimmäisen kiven. Moniko kivi lentäisi kun ihan oikeasti asioita katsottaisiin? On vaan niin helppo pönkittää omaa egoa lyttäämällä muita. Ihanaa vaan, kun saa kuull kirjoittajasta muitakin juttuja, tyhjän huutelijat kun eivät uskalla tehdä samaa. Tässä on tietysti taustalla se, että minua saa yrittää lytätä, itsehän olen osani valinnut kun kerran nettiin kirjoittelen.

Siis, jestas sentään, aikuiset ihmiset. Puumis kirjoitat hyvästä asiasta ja oonkin jo, 3 vuotta? Oot avoin, rehellinen ja annat sellaista näkökulmaa, mitä monet eivät anna. Se että uskallat puhua ääneen tästäkin asiasta tekee susta vain mielenkiintoisemman. En kykene ymmärtämään näitä slutshaming kommentteja tai ylipäätään kenenkään tuomitsemista erilaisen elämäntavan vuoksi.

Puuh, en osaa edes pukea sanoiksi tätä joidenkin ihmisten typeryyttä! Mut hei, toivottavasti pääset Puumis työhön joka sykähdyttää! Ymmärrän kommenttien antajia siinä mielessä, että on hyvin vaikeaa nähdä oman elämänpiirinsä ulkopuolelle.

Mielestäni on ihailtavaa, että haluat lähteä auttamaan "omalla kustannuksella" sinne missä apua tarvitaan. Ilkeät kommentit kertovat enemmän näiden ihmisten suppeista elämänpiireistä, joissa vuoden skandaali on naapurin Pirjon kännipusu pikkujouluissa entisen heilan kanssa. Mikään ei ärsytä arvostelijoita enemmän kun oman intuition toteuttaminen.

Taas joku "trendikäs" suominäätä kuvittelee olevansa oman elämänsä Carrie Bradshaw. Mutta fiktiotahan sä oletkin, jonka viihdearvo on 0, roskaa. Banaalia tekstiä, jonka joku typerys sitten ottaa tosissaan huoraamisensa ja pettämisensä tueksi. Siis mitä mä just luin?????

Mistä näitä nettikommentaattoreita oikein sikiää?? Mee ja tee hyvin! Sinulla on paljon annettavaa ja aito auttamisen halu!

Halusin vastata tähän kommenttiin, mutta tajusin, että en keksinyt mitään, joka ei olisi sisältänyt sanontaa "isäs oli ku sua teki ja äitis on vieläki". En ole ennen kommentoinut ja olen satunnainen lukija. Luin kuitenkin pöyristyksissä muutama päivä sitten viime postauksen kommentteja enkä voinut käsittää mitä aivopieruja sieltä sinulle suollettiin.

Aivan täydellinen vastaus sinulta ja hyvin feministinen kannanotto. Törmään miesvaltaisella usein siihen että raikuliluonteeni ja huonon huumorintajuni perusteella minunkin oletetaan menevän usein pillu edellä. Se ei ole totta ja avoin luonteeni ei tee minusta yhtään epäammattitaitoisempaa.

Toivottavasti meidän kaltaiset ihmiset tulevat viemään naisten seksuaalikeskustelua eteenpäin ja joskus tulevaisuudessa ei tarvitse enää miettiä sitä millainen nainen pitäisi yhden muotin mallilla olla.

Minulla sattuu olemaan naisen elimet ja hormoonit mutta yksilöllisyyteni tulee jostain ihan muista jutuista. Eikä minua yhtään hävetä tuoda sitä esiin ihmisille vaan viihdyn nahassani joka usein tekee toisten mielessä hieman epätavallisempia ratkaisuja kuin toiset. Mun mielestä on aika jännä huomata, miten paljon slut shamingia edelleenkin esiintyy, ja tässä keskustelussa kiinnitin myös huomiota vastapalloon "mutta mitä jos kyseessä olisi nelikymppinen mies..

Siitä myös täällä , ks. Tuolla myös menee homman feministinen aspekti aika hyvin ohi. No, jos kyseessä olisikin nelikymppinen mies, ei sitä mun mielestä saisi tuomita yhtään sen kiivaammin, enkä usko että kukaan, joka tavallaan hyväksyy tai ainakin ymmärtää suhderakennettani, tuomitsisi sitä nelikymppistä miestäkään sen enempää kuin muakaan.

Ainut vaan, että tähän on päinvastaisessa asetelmassa jo ns. Ja tämän takia näistä jutuista pitää keskustella ja niistä pitää puhua. On mielenkiintoista, miten nainen voidaan näköjään vieläkin tuomita seksuaalisuutensa takia; että se seksuaalisuus tosiaan heijastetaan koko persoonaan.

Joo toi työhaastattelukohta oli kyllä niin absurdi! D Täytyy muistaa seuraavassa haastattelussa ihan oma-aloitteisesti ottaa puheeksi oma seksuaalihistoria, ihan vaan varmuuden vuoksi..?

: Homoseksuaaliseen seksivälineet netistä seksikäs yöasu

Homoseksuaaliseen seksivälineet netistä seksikäs yöasu Gay alaston suomi fetish tube
Homoseksuaaliseen seksivälineet netistä seksikäs yöasu Mies tietysti yritti selitellä; enhän nyt oikeasti rakasta, rakastan sinua, sanoin vaan kun on tapana. Firman osakeomistuksista johtuen avioero ei tule kysymykseen Kun toisen kosketusta on ikävöinyt niin, että se oireilee fyysisenä kipuna. Se, että viime reissulla, jonne siis lähdin yksityishenkilönä avustamaan paikallista organisaatiota omalla kustannuksellanisatuin rakastumaan paikalliseen mieheen ja harrastamaan seksiä tämän kanssa, ei millään lailla kerro mitään minun koko persoonastani, ammatillisesta pätevyydestäni tai kyvystäni erottaa moraalisesti oikea ja väärä. Siitä voisi mennä roska silmään. En ole pitkään aikaan ollut yhtä
Homoseksuaaliseen seksivälineet netistä seksikäs yöasu Homo shemale bdsm naisten itsetyydytys videot
Paras hyrräkela homo suolihuuhtelu apteekki Se ei myöskään kerro mitään siitä, miten tulen seuraavalla reissullani käyttäytymään. Ja toki syntymäpäivien kunniaksi menimme myös ulos syömään. Tietäisin mitä arvostelisit jos arvostelisit. Moneskohan tää nyt jo on? Liity yhteisöön » tästä. Rakkauden ja pelonsekaisin tuntein ajoin kotiinpäin "nörttini" kanssa.
Voiko vanhempi henkilö käydä lukemassa vanhainkodissa lehteä, jos hänen puolisonsakin on vanhus ja he harrastavat kotona seksiä? Ellei kirjaudukaan pettäjäsivuille niin firman pikkujouluissa voi lipsahtaa. Edellinen juttu Seuraava juttu. Minullakin on kysymys, ihan mielenkiinnosta: Tiedostan tietenkin että "nörttipoikani" on liian nuori yhteiseen elämään,enkä ole varma voisinko edes luopua avioliitostani,eikä hänellä ole varmastikkaan realistisia odotuksia yhteiselostamme,mutta luottaisin täysin että yhdessä selviäisimme mistä vain. Kitarapoika ei siis varsinaisesti halunnutkaan odottaa, kuten oletin; hän vain yksinkertaisesti ei osannut edetä.

Homo seksiseuraa live nettiasunto oulu

Toisaalta taas en edes kuvittelisi likaavani tosiaan kansainvälisesti tunnetun ihmisoikeusorganisaation mainetta nusauttelemalla paikallisia, parhaimmassa tapauksessa vielä univormu päällä.

En edustaisi siellä itseäni kuten viime kerralla, vaan organisaatiota. En minä nai työkavereitani tai asiakkaitanikaan nykyisessä työssäni. Näen tulevan vapaaehtoistyön siten, että jokainen paikallinen on tavallaan asiakkaani. Viimeksi näin ei ollut, ja itseasiassa ihminen, johon minulla oli suhde, oli itsekin länsimaalaistunut Euroopassa tapahtuneiden yliopisto-opintojensa aikana; ja ei, en kertonut tätä hänestä kertovassa postauksessani.

Saattaa tulla yllätyksenä, mutta blogini ei ole sataprosenttinen raportti elämästäni — eikä kenenkään muunkaan elämästä. Jätän pois yksityiskohtia ja henkilön taustoja; joskus, koska en katso sen olevan olennaista, ja joskus henkilön anonymiteetin suojaamisen takia.

MUTTA kyse ei olekaan meidän moraalisäännöistä vaan heidän. Että kyllä joo tekee hänestä huonompaa. Avustusjärjestön rekryssä voisi tietty olla rehellinen ja kertoa vähän menneistä suhteistaan. Veikkaan että valinta osuisi johonkin toiseen henkilöön. Kerroitko sinä viime työhaastattelussasi koko seksuaalihistoriasi, valotitko alkoholinkäyttöäsi tai sitä yläasteen kokeiluvaihetta, kun omppupomppuhuppelissa päädyit suutelemaan samaa sukupuolta olevaa luokkakaveriasi? Luuletko että se, että minulla on avioliiton ulkopuolisia suhteita, koska elän avoimessa suhteessa, painaa vaakakupissa enemmän kuin se, että minulla on jo kokemusta konfliktitilanteista ja osaan jo kommunikoida paikallisten kanssa heidän omalla murteellaan?

Jos olisin erittäin anti-islam tai ryyppäisin päivittäin, okei. Sillä saattaisi olla merkitystä toiminnalleni paikan päällä. Parisuhdestatukseni tai seksuaalihistoriani ei sen sijaan vaikuta minun kykyyni hoitaa hommani ; ihan samalla tavalla kuin se ei vaikuta naispapin tai naisopettajankaan kykyyn hoitaa omansa. Minulla on Planin kautta kummilapsi, käyn viikottain lukemassa sanomalehtiä vanhainkodissa ja lisäksi lahjoitan Helsinki Missiolle kuukausittain.

Osallistun rahallisesti, kun aikaa ei ole. Mutta hyväntekijän tulee käyttäytyä sääntöjen mukaan. En minäkään harrasta seksiä vanhusten kanssa. Ja jos harrastaisin, luulen että järjestöni ei haluaisi minua enää lukurinkiin. Ja niiden rikkominen tässä häiritsee.

Tässä kommentissa minusta oli mielenkiintoista lähinnä se, että minut nähdään ilmeisesti kategorisesti seksuaalisesti täysin impulssien varassa toimivana tyyppinä, joka ajattelee pillullaan aivojensa asemesta; minun oletetaan rikkovan ihmisoikeusjärjestön sääntöjä, vaikka minua ei vielä edes ole valittu koko tehtävään. Toki olen seksuaalisesti impulsiivinen, mutta olen paljon muutakin.

Siellä paikan päällä voi sitten kikasautella muutamaa teiniä ja jälkikäteen tuntea olevansa hyväntekijä. Se vesittää kaiken sen järjestöjen pohjatyön mitä siellä on tehty vuosia! Tässä pistetään vielä isompi vaihde silmään. Aiheutan varmasti samalla myös lisäkonflikteja, diplomaattisia kahakoita ja aloitan ohimennen myös pari uutta sotaa. Kannattaakin olla pöyristynyt — varmuuden vuoksi jo etukäteen. Mutta se, että lähdet Lähi-Itään sekoilemaan eri miesten kanssa ja leikkimään rauhantarkkailijaa, kuulostaa tosi pelottavalta sinun taustallasi.

Aloita mielummin vaikka laskuvarjohyppyharrastus tai mikä olisi vielä extremimpää: Tai jos haluat äärikokemuksen, hanki lapsi. Okei, tälle nauroin jo ääneen. Päädyin kirjoittamaan tämän postauksen — en niinkään selitelläkseni motiivejani, vaan muistuttaakseni siitä, että me bloggaajat ollaan ihmisinä paljon muutakin kuin blogimme aihepiiri.

Tiedän edelleen itse oman motivaationi haluuni lähteä Lähi-Itään, ja sillä ei todellakaan ole mitään tekemistä seksuaalisuuteni kanssa. Lisäksi on mielestäni tärkeää ihan erikseen korostaa sitä, miten helposti me ihmiset nykyään tuomitsemme toisia ihmisiä; netti on antanut oivat välineet huudella takavasemmalta taustoihin sen enempää perehtymättä, ihmistä sen enemmän tuntematta.

Ja vielä se feministinen näkökulma, jonka takia itseasiassa tein lopullisen päätöksen kirjoittaa tämän postauksen; onko todellakin niin, että seksuaalisuuttaan vapaasti toteuttava nainen ei ole vielä tänä päivänäkään kelvollinen osallistumaan yhteisen hyvän tekemiseen - vaikkapa ihmisoikeuksien turvaamiseen?

Oot ihan mahtava, tykkään sun asenteesta ja kiitos tästä postauksesta, ihan super: On se kumma, että edes naisten mielestä nainen ei voi harrastaa irtosuhteita ja olla samaan aikaan kunniallinen kansalainen Joo, ajattelin itse samaa. Toisaalta, eihän me voida tietää, ovatko kaikki kommentoijat naisia Nyt vois ottaa huomioon sen, että blogissasi sulla on ollut suunnilleen yksi rooli, mitä olet tuonut julki.

Ja viihteenähän sitä luetaan. Ei iso osa lukijoista ole edes kiinnostunut sun elämästä muuten kun tätä kautta. Että sikäli reaktiota voi pitää jollain tavalla ymmärrettävänä, vaikkei loppuun asti ajateltuna.

Sitä taustaa vasten sun ei ehkä kannata niin välittää tuollaisista heitoista, jotka kylläkin mun korvaan kuulostaa aika pahoilta. Mene ihmeessä ja tee hyvää!

Sille on tarvetta tässä maailmassa. Joo toki - ja tämä "rooli" on ihan tahallaan valittu koska blogin aihepiiri on Mä en niinkään näistä välitä enää ainakaan silleen isommassa mittakaavassa, toki omaan persoonaan kohdistuva kritiikki aina vähän kirpaisee, vaikka tietää, ettei oikeasti sellainen persoona olekaan , mutta tosiaan alkoi huolestuttamaan enemmän yleisellä tasolla se, että pysähtyykö ihmiset nykyään enää ajattelemaan ollenkaan, mitä ne screenilleen suoltaa ja kommentteina lähettää.

Ai että miten jaksaa uudelleen ja uudelleen yllättää tää verenpainetta nostava anonyymien mielensäpahoittajien ja kaikkivaltiaiden määrä! Saamasi palaute on tosiaan malliesimerkki siitä, miksi Suomessakin edelleen täytyy tehdä töitä tasa-arvon ja asenteiden eteen - kenellä muka tulisi mieleen moralisoida miestä samasta asiasta.

Kaikenkaikkiaan toivon että noin kapeakatseiset ja muutenkin ahdasmieliset slut-sheimaajat ymmärtävät jatkossa pitää päänsä kiinni vaikka olisi kuinka anonyymi kanava. Just tämä on se syy, miksi päätin kirjoittaa tästä silläkin uhalla, että menee taas jonkun mielestä "vinkumiseksi kun bloggaaja mielensä pahoitti". Nämähän ovat mielikuvitusta kaikki tarinat, mutta tosiaanko luulette, ettei miestä moralisoitaisi vastaavasta toiminnasta?

Miettikääpä parisuhteessa oleva mies, joka käy panemassa naapuriperheen tyttöä. Asuu "avoimessa" suhteessa, jossa nainen kärsii alapäänsä kuivuudesta. Sopii maahanmuuttajatyttöjen kanssa hotelliviikonloppuja Helsinkiin, jossa panee tyttöä 28 kertaa vierailun aikana rakastuneena hotellihuoneessa.

Lisäksi julkaisee näistä tapahtumista tarinoita netissä, ja kertoo kuinka nautinnollista on ollut. Mua on huvittanu tää sama asia: D Jos joku nelikymppinen hyvin toimeentuleva, naimisissa oleva mies kirjoittelisi blogia missä suuressa osassa on eroottiset viestittelyt parikymppisten varattomien neitsyiden kanssa, joiden vartaloita kuvaillaan "jumalaisiksi" ja joille annetaan sellasia eksoottisia lempinimiä kuin CaramelCandy niin luulen että monikin feministibloggaaja sauhuaisi kommenttikentässä: D Kaksinaismoralismi on oikea ongelma, mutta se toimii molempiin suuntiin.

Enkä nyt tällä tarkoita, että kommenttikentässä sauhuaminen olisi järkevää puuhaa ylipäänsä. Ihan tosissanneko luulette, että miehet saa seksisuhteistaan saman määrän paskaa niskaansa kuin naiset? D uskon että miestäkin moralisoitaisiin, mutta en tiedä missä maailmassa elätte, jos ette lainkaan tunnista tätä slut sheimausta. Jos ei ajatella tasa-arvokysymystä, niin sekin on naurettavaa, että hlö tuomitaan seksielämänsä perusteella epäkelvoksi avustustyöhön. Tässä sitten miesnäkökulmaa ja en toki jaksanut lukea koko blogijuttua tai mistä tuo sai alkunsa; sekavaa tajunnan?

Pienempimuotoista seksuaalista hyväksikäyttöä on havaittu myös muualla. Toki keski-ikäiset naiset saa ja tasa-arvon nimissä pitääkin. Sitä vaan jaksaa ihmetellä, että vieläkin ollaan sitä mieltä, ettei ole tasa-arvoa jne. Siellä Marokossa vai missä vtussa anteeksi ranskankielinen lainaus sitä onneksi on. Ja jos miehet pitäisi samanmoista lokia, oli se heti täyttä paskaa ja paha mies.

Näin se tasa-arvo toimii. Ja olen varmaan tiukkapipoinen, kun mulla ei ole kaverina bilsanmaikkaa joka käy ruotsissa Summasummaarum, hieno juttu, saa vanhankin tolaltaan! Aaaargh mitä käsittämätöntä paskaa! Alan uskoa siihen teoriaan, että vain viidesosa ihmisistä kehittyy elämänsä aikana periaatteellisen moraalin tasolle. Mutta antoisaa vapaaehtoismissiota kaikesta huolimatta! Kai ne saa jonku ilmotuksen, jos niiden kommenttia kommentoi, että voin käydä tylyttämässä niitä myöhemmin, kun vaan pystyn vielä niiden sanoihin palaamaan??

Mä en itseasiassa edes tiedä miten niistä ilmoitetaan jos ei ole rekisteröitynyt käyttäjä - mä saan tietysti kaikki ilmot kun omalla nimelläni!! No siis kyllä sun nyt vaan pitäs myötää vihdoin ja viimein kaikille, että tosiaan kaikki eteentulevat miehet viet sänkyyn ja muutenkin lähi-itään menossa avustushommia tekemään vaan ja ainoastaan sen takia, että haluat uutta tuoretta ja käyttämätöntä munaa.

Eihän sulla missään nimessä voisi olla mitenkään muunlaisia motiiveja kun kerran katsoo sun seksuaalihistoriaa, ei vaan ole mahdollista: No sviddu kun en tätä ite ole aikaisemmin tajunnut! Sitä munaahan ei saa yhtään helpommin lähempää ja vähemmän henkensä uhalla: No eihän saa kun kato oot jo kolunnut kaikki miehet kotimaassa läpitte ; Pakko siirtyä suuremmille vesille lol.

Mutta joo, ihminen on ihmeellinen ja ihmeelisellä logiikalla varustettuja nämä sinua palautteella lähestyneet. Uskooko joku vielä todellakin että tää blogi on muuta kun kirjoittajan mielikuvitusta ja toiveunta Onhan tämä nyt ihan selkeästi mielikuvitusblogi, jolla kalastellaan lukijoita. Sivussa vähän mainostellaan tuotteita, jos tilaisuus tulee. Monille tuntuu olevan vaikeaa tajuta, ettei seksuaalinen aktiivisuus ja avoimuus estä rationaalista ajattelua.

Ehkä se on kylmän ja protestanttisen Pohjolan oire - esimerkiksi Ranskassa seksuaalinen aktiivisuus tuntuu äänestäjien mielikuvissa kulkevan käsi kädessä vaikutusvallan ja päätöksentekokyvyn kanssa. Joka tapauksessa, mene ja tee unelmiesi duunia, ihastu jos ihastuttaa ja nauti kokemuksesta! Lähi-itä kirjoitetaan Lähi-itä ja Kaukoitä on Kaukoitä. Menikö ihon alle vai? Minä olen kerran langennut paikalliseen mieheen.

Ensimmäisen ja ainoan hyväntekeväisyysreissun aikana. Keep Up the track record, Gurl! Toivon että hyväntekeväisyystesi jää oikeasti sille tarkoitetulle tasolle. Ettet vaan lankea, niin kuin viimeksi. Edelleen naurattaa tämä holier than thou- ajatus.

But live it and love it, won't ya! Tosi hurjia kommentteja olet saanut. Tämä ei ole teoreeettinen esimerkki vaan täyttä totta. Olen toki ennenkin ollut ulkopuolisessa suhteessa, mutten näin nuoren naisen kanssa. Ja uskokaa tai älkää, niin "love is in the air": Firman osakeomistuksista johtuen avioero ei tule kysymykseen Ah, siinä tapauksessa onnea loveen! Minullakin on kysymys, ihan mielenkiinnosta: Onko hänelle tämä sitten ihan ok, jos kuitenkin itse on kasvanut sellaiseen kulttuuriin, jossa ei seksiä ennen avioliittoa eikä varmaankaan myös avioliiton ulkopuolista?

Ajatteleeko hän, että tulevalla vaimollaankin voi olla joku seksisuhde ennen avioliittoa? Ja muutenkin minusta liikutaan vähän heikoilla jäillä, jos toisella on näin erilainen tausta. Toki miehellä ei kai ole muita riskejä kuin korkeintaan oma katumus nyt tai myöhemmin. No ilmeisesti on, olihan jaksanut viestitellä mun kanssa jo kymmenisen kuukautta ennen tapaamista: Ja siis - Kitarapoikahan ei ole "harjoittava muslimi", käy moskeijassa vähän samaan tapaan kuin minä kirkossa; vain suurien juhlien aikaan.

Ja, kuten myöhemmin kävi ilmi, esiaviollinen seksi on enemmän kuin ookoo: Ei mulla ole ikinä ollut sellaista fiilistä, etteikö hän "sallisi" mulle jotain. Heh, on kyllä mielenkiintoinen kuvio: Yksi yhteinen seksitön yö takana ja seuraava t suunnitteilla puolen vuoden päähän. Seksiä haluis molemmat ja ainakin nainen on korviaan myöten rakastunut. Tulee olemaan aika kärvistelyä seuraavat puoli vuotta - ainakin jälkimmäiselle: D No ehkä pojallekin, kenties seksin saaminen ko.

Mielenkiintoisinta ehkä kuitenkin on miettiä, mitä kumpikin tästä suhteesta haluaa? Ainakin aina aikaisemmin puuma on vakuuttanut, ettei ykkösmiestä jätä - vai onko nyt käsillä jotain sellaista, että on sen aika?

Yhteiselo marokkolaisen lukiopojan kanssa? Miksei, kyllä sellaisiakin liittoja varmasti on. Mitäs poika sitten haluaa? Ehkäpä jälkimmäistä, jos kerran tietää avoimesta suhteesta. Jollei sitten oikeasti aio aloittaa vakinaista suhdetta ko.

Ja sen ykkösmiehen jättämistä. Tarkoitin hänen tulevaa vaimoa, jos sellainen aikanaan tulee ja joka ehkäpä kuitenkin on muslimi. Tuskin on ajankohtainen asia juuri nyt. Sitä en epäile etteikö hän sulle sallisi mitä tahansa, olet monessa mielessä eri tapaus kuin vaikkapa se tuleva vaimo. Mutta vakavasti puhuen, en usko että Kitarapoika olisi niin kaksinaismoralisti, että vaatisi vaimoltaan neitsyyttä, jos ei itsekään enää ole.

Marokossa toisaalta on käsittääkseni vähän tuplastandardit sille, mitä naiset ja miehet "saa" tehdä, eli ihan asiallinen pohdinta! Eli nyt kun mielikuvitus loppui asentojen ja välineiden ja ilmeisesti muunkin suhteen panemisen osalta, niin on siirrytty tosirakkauksiin.

Moneskohan tää nyt jo on? Se turvapaikanhakija, se toinen siellä avustustyössä, oliko joku vielä? Ja siis ykkösmiehelle on jees istuskella kotona odottamassa kun vaimo juoksee maailmalla vuroin panemassa, vuoroin rakastumassa?

Niin impotenttia miestä ei olekaan, ellei sille oo samalla tehty lobotomia. Toinen on rakastunut, eikä tiedä, mitä tehdä, seksiä tekisi mieli, mutta kun uskontokin Ei se uskonto sit kiellä sekaantumasta aviossa olevaan vääräuskoiseen?

Nää jutut on niin silkkaa soopaa, kun olla ja pääsee, itse käyn lukemassa huvikseen, kun katson montako selitystä aina löytyy, kun Puuma jää teksteissään valheista kiinni. Mitä siihen Macroniin ja Brigitteen tulee, niin eipä ne oon panemisistaan blogeja kirjoitelleet.

Joo, en oo tiukkis, seksi on ok, kun kaksi täysi-ikäistä ja täysipäistä sitä keskenään harrastaa yhteisestä suostumuksesta, mutta ei sitä ole välttämätöntä julkisesti kertoa, ainakaan muiden osapuolten suostumuksetta.

Enkä sittenkään kertoisi, jotkut asiat nyt ei vaan kuulu muille. Mua on aina kiiinnostanut, millä motiivilla ns. Kiitos, kun selvensit omaasi. Miksi kukaan katsoo hömppäsarjoja töllöstä viikosta toiseen? Samasta syystä tätä luetaan. Vinkki, laita kuva marokkolaisesta viinilasista ja käsistänne, niin taas voimme spekuloida, että olikohan se sittenkin oikeesti käymässä siellä D Niin, koska mun ykkösprioriteetti sille ajalle, jonka vietin Kitarapojan kanssa, oli ottaa kuvia, jotka saavat mun blogin lukijat vakuuttuneeksi siitä, että tämä on totta?

Itselle muistoksi kuvia yleensä otetaan. Tosin Iltalehden artikkeli kyl tuotti taatusti jackpotin, joten ihan heti ei uusia mainoskikkoja tarvii. Mutta korvan taakse tulevaisuuteen ;-. Mutta kun en mä halua klikkilisää: Otin itseasiassa vain yhden kuvan koko Kitarapojan vierailun aikana, muistot on enemmän muihin aisteihin perustuvia.

Siksi että toimittaja halusi linkata blogini. Suostuin haastatteluun puumasuhteiden tunnettuuden lisäämiseksi ja sen myötä ehkä tiettyjen tabujen poistamiseksi. Aina nimettömänä ja IL: Meinasin poistaa sun koko kommentin tämän lauseen takia, mutta jätän sen tänne ihan siinä toivossa, että oppisit jotain. Toivoisin, että yrität muistaa, että tämä on minun blogini; ja kuten itsekin kommentissasi totesit, se on ilmeisesti silkkaa soopaa.

Minua saat arvostella niin paljon kuin haluat, mutta toivoisin, että et haukkuisi läheisiäni. Tulevaisuudessa pidätän oikeuden poistaa kaikki tämän kaltaiset kommentit välittömästi ja ilman perusteluja. Mä en muuten ole missään vaiheessa sanonut, että Kitarapoika olisi harjoittava muslimi.

Uh, tähän osui nyt esimerkki, miten uusi keskelle blogitekstiä aukeava mainos voi olla En nyt tiedä, mutta noin kärjisttysti, kun tekstissä hekumoidaan rakkaudesta nuoreen jannuun ja tuon villasukkakuvan alle aukeaa Unifecin mainos "Auta lapsia joka kuukausi! Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Hyvää synttäripäivää hänelle! Äääh, selitinköhän nyt todella epäselvästi..? Miksei ollut fiksu veto? Siis ihan oikeasti kiinnostaa, että missä meni vikaan?

Totta kai tietää ja on tiennyt alusta asti No hyvä juttu, että pelataan avoimilla korteilla:

Homoseksuaaliseen seksivälineet netistä seksikäs yöasu