Homoseksuaaliseen seksi deitit velin kalu

Kyllä muuten esinahan alle mahtuu yllättäviä rykelmiä sitä tahmasta mömmöä. Monet kerrat olen minäkin sen näyn joutunut todistamaan. Ja jos esinahka on sellainen , että se tulee vielä sen terskan yli, niin sellaisessa sitä mönjää vasta onkin. Sitäpaitsi on pillukin eläväinen "esine" ja puhdistaa itse itseään. Valkovuotohan tulee ,jotta se puhdistaa emätintä bakteereista yms.

Minun pilluni ei ainakaan ole kuukautisten aikaan tuoreen ja kuivan veren ja hien ja liman peitossa, koska en katsokaas käytä siteitä. Tamponin kanssa alapää löyhkää huomattavasti vähemmän, ja kuukupin kanssa vielä vähemmän. Voihan olla, että alapäässä on kuukautissuojasta huolimatta erilanen haju menkkojen aikaan ja vähän niiden jälkeen, mutta sisäisiä suojia käyttäessä ei kyllä löyhkää mitenkään erikoisen paljon.

Monilla alapää haisee ihan puhtaalle kupin kanssa, ja nämä harrastavat suuseksiä menkkojen aikaan siinä missä muutenkin. Naiset pitää kyllä hygieniastaan huomattavasti parempaa huolta ,kuin miehet. Yhdestä lääkärilehdestä luin ,että miehille tulee perseeseenkin usein sellasia isoja mätäpaiseita, mutta naisilla sellaset on huomattavasti harvinaisempia.

Siihen suostun kun ennen käyttöä se on aina pesty. Naiset harvemmin vaatii miestä itseään imemään ja jos niin käy eivät naiset likaisina tyrkylle tulekaan, kyllä oman hajunsa jokainen tietää ja pyrkii pitämään itsensä puhtaana.

Miesten kannattaa ehdottomasti ryhtyä heti homoiksi kun tuntuu tuo pillu vaikuttavan niin kamalan epämiellyttävältä ja kulli taas puhtoiselta ja raikkaalta kaikkine sissijuustoineen.

D Kas niin yksinkertaista on elämä. Hiiva- ja turskapillun testaus on helppoa. Nainen käy selälleen jalat levitettynä. Testaaja laittaa kynttilän lähelle emättimen aukkoa ja painaa varovasti testattavan alavatsasta. Vaginasta tuleva ilmavirta sammuttaa kynttilän, jos kyseessä on hiivapillu hiiva muodostaa käydessään hiilidioksidia.

Tuskapillussa muodostuu bakteerien toiminnan tuloksena hiilivetyjä, jotka saavat liekin palamaan kirkkaammin. Hiilivedyt tuoksuvat nenään pistävinä hajuina.

Vielä tarvitsis tietää ,että mitä tuolla tiedolla tekee??? Ei naisen pillusta mitään ilmaa tule ,jos häntä vatsasta painaa. Sitäpaitsi sä voit testata tuota samaa myös persereikäsi kanssa Voit kanssa testata persereiälläsi ja muista myös varoa, ettei perskarvat syty tuleen!

Kiitti vinkistä ,mutta mulla ei ole perskarvoja. Todennäköisesti kärähtää pers-,muna- tai pillukarvat, en suosittele kokeilemaan. On sulla, vaikka olisit ne just leikannut. On ne siellä olemassa ja kasvamassa. Ei ne tietysti syty, jos oot ne ajellut. Kenenkään pillu ei ääntele vatsasta painamalla. Olet sä ihan urpo? Kikkelistä saa kans kivoja ääniä aikaiseksi.

Se on hauska ääni ,kun kikkeliä venyttää ja sitten siitä päästää irti, niin kuuluu sellainen jännä plopsahdus ja kun munapusseja hakkaa yhteen saa aikaiseksi sellasia läiskähdyksiä. Ei voi nauruaan pidätellä. On se mainio värkki. Kai sieltä pillusta sitten sitä ilmaa tulee, kun on sitä kyrvällään sinne ensin pumpannut!

Mistä nää tyhmät ihmiset tulee!!!??? Kyllä ne molempien sukupuolten vehkeet kuule haiskahtaa jos just peseydy ennen aktia! Et vaan oo tainnu huomata miten kullis lemahtaa. Muistanpa, kun kerran poikasena olin asfalttihommissa erehdyin arvostelemaan erään pultsarihuoran alapäätä, jota hän meille auliisti levitteli. Erityisesti minua puistatti nuo pikkuiset mustat kökkäreet, jotka olivat tarttuneet alapään karvoihin, "Kakkelmannin marjat", kuten minua silloin vanhemmat "tieteenharjoittajat" sivistivät.

Siihen eräs alkoholisoitunut vanha kolamies totesi: Nehän on kuin nitron kielen alle panisi, kun sellaisen saa suuhunsa. Pesemättömät sukuelimet haisevat, mutta eihän niitäkään taervitse ehdoin tahdoin haistella. Silti pidän ehdottomasti eniten saunapuhtaasta pillusta, jota on mukava nuolla lussuttaa samalla, kun tarjoaa omaa saunapuhdasta veitikkaansa imettäväksi. En kyl tajuu tätä houhotust,sen pitäis olla itsestään selvyys et on paikat puhtaana ja aina.

Paitsi et eihän naiset varmaa haista omia hajujaan niin hyvin ku on pullollinen parfyymia aina laitettuna. On tullut haisteltua ja maisteltua joitakin kymmeniä pilluja ja moni ei ole haissut oikein miltään. Haiseviakin ollut, mutta veikkaan syykai ravintolailtaa. Usein ei kuitenkaan baarista tulleetkaan haise.

Karmeeta se haju kyllä on. Mä tiedän yhden miehen ,joka ei pese pallejaan päivittäin ,koska sen mielestä pallihiki toimii vaan hyvänä liukasteena pussien alla, niin ettei ne hankaudu ikävästi kävellessä tms.

On oikeassa, pallihiki sisältää ihon rasvahappoja ja toimii "voiteluaineena". Tuo sukuelinten haiseminen on kyllä henk.

Minulle on moni mies sanonut etten haise. Kuukautisten aika on tietenkin eri juttu kun joutuu käyttämään hautovia ällöttäviä siteitä mutta kun niitä ei ole, ei värkkikään löyhkää! Jokaisen oma aineenvaihdunta, e-pillerit, hygienia ym yhdessä vaikuttavat siihen haiseeko vai ei. Ja miehissä sama juttu.. On miehiä jotka eivät haise ollenkaan!

Mutta toiset taas löyhkäävät vaikka olisi juuri suihkusta tullut! Oma mieheni kuuluu näihin joilla tuo oma tuoksu on todella vahva ja hajua löytyy vaikka olisi mitä saippuaa käytetty mutta ei se ole minua ainakaan estänyt suihin ottamasta, koska mitäpä sitä ei nainen rakkaansa hyväksi tekisi!!

En usko että naisen eritteet aiheuttavat miehen haisemisen tai toisinkaan päin.. Yhdyn kyllä noihin että jos ei kestä toisen hajua niin oma käsi on ihan siinä lähellä vain itseä varten ja jos naisesta sanotaan että nainen haisee sillille niin oletteko koskaan kuulleet että miehen sperma maistuu haineväkeitolta!?

Onko turska- ja sillipillu sama asia? Millasiakohan naisia sulla on, jos niillä kusi tulee pillusta emättimestä? Hyvä myös toi "verivaahto"? Miksi sua inhottaa se ,että sun omaa spermaas tulee naisen pillusta aktin jälkeen? Tuleehan just sitä samaa haisevaa spermaa sun kullistaskin.

Virtsaa tulee virtsarakosta ei emättimestä. Sehän on sama asia. Kyrvästäkin voi siis tulla paskaa, jos sitä on jäänyt esinahan alle. Joskus kun syötte juustonaksuja ,niin haistakaapa sen jälkeen sormianne. Ne haisee ihan samanlaiselle ,kuin kikkeli paitsi ,että kikkelissä on lisänä vielä sellainen pikantti kusen maku. Anjovis-fileen hajuinen pillu pilaa tunnelman heti kättelyssä ja pakko vaihtaa petipaikkaa huoneistossa tai pistettävä pyykkipoika nenään unen saamiseksi.

Kyllähän asia on niin, että jos tavara tuoksahtaa huomattavasti, niin kyllä minun intohimoni katoavat, sille vain ei voi mitään. Jos joku yrittää haisevaa tavaraansa tökkiä pilluuni niin saa kyllä litsarin poskeensa hyvin äkkiä. Siinä halut katoaa, kuin jalkahiessä uitetun homejuuston hajuinen kyrpä tempaistaan esiin.

Huonettakin saa tuulettaa kolme päivää sen jälkeen ,että saisi sen hajun häviämään. Onko sulla siis perseessä hajunsyöjä? Kerroppa millanen se on. Saiskohan sellasen kullin ympärille kiedottua ,niin siihen imeytyisi ne suurimmat hajut. Ei tee mieli laittaa puhdasta kullia pesemättömään römpsään,jota ei esimerkiksi ole pesty viikkoon.

Muijat vielä ihmettelee sitten miksei miehiä paneta. Ei tee mieli likaista lerppua läskipalaa puhtaaseen pilluun ja miehet vielä ihmettelee , miksei naiset halua. Lopputulos aina sellainen kuin itse haluaa. Saa vaivattomasti silloin kun haluaa ilman turhia hajuja ja kommentteja. Se kun sattuu olemaan puhtainta ainetta mitä ihmiskeho tuottaa. Niin kuin joku fiksu nainen tuolla ylempänä jo onkin kirjoittanut. No, kylläpäs on saatu kiihkeä keskustelu moisesta luonnonilmiöstä.

Pesemätön ihmiskeho tuppaa haisemaan vähän joka paikasta pikkuhiljaa. Tämä kai on kaikille selvää!?! Kyllä siinä halut ja himot katoavat, kun tarjolla on härskille sillille haisevaa riemureikää tai eltaantuneelle homejuustolle lemahtavaa lemmennuijaa. Käynti ala pesulla auttaa!!! Paitsi alapää, niin joidenkin miesten hengityskin lemuaa pahalle.

Hampaat olis pestävä myös ennen suuseksin antamista. Jo 40 vuotta sitten Haapaveden kunnanlääkäri Viranko oli perillä elämän totuuksista, tuumasi vittuanasa näyttämään tulleelle emännälle joka oli pessyt ja puunannut tavaraansa sekä löyhytellyt sen ajan hajuvesiä lomperonsa niskaan että " Vitun pitää haista vitulle eikä millekkään muulle".

Juu ja molon pitää haista mololle eikä millekkään muulle. Mun poikakaveri kun usein ruikkailee deodoranttia kalsareiden etumukseensa. Kiimaisen pesemättömän pillun tuoksuhan on aivan ihanaa. Ja varsinkin sellaisen, jota on jo edellisenä päivänä hyvin nussittu ja sitten jätetty pesemättä.

Kiiman tuoksu ja makukin ovat aivan mahtavia. Se ei riitä että ne ovat säälittäviä läpsyviä pötkylöitö ne haisevat pahalle. Eipä ole vielä "tarralapputeollisuus" kehitellyt hajunsyöjäpikkuhousuojia, vähän samalla aktiivihiilitekniikalla kuin kengänpohjallisia. Erihajuisille värkeille räätälöidyt tuotteet olisivat varmasti menestys.

Samalla värkkien hajuhaitoista päästäisiin eroon ja elämä valtakunnassa olisi taas raiteillaan. Miehille muuten tuollainen hajunsyöjä kalsareissa olisikin aivan ehdoton!

Heidän munansahan haisevat , kuin kesähelteellä talvisaappaassa kuukauden jalassa muhinut villasukka. Jos hajunsyöjät onnistuvat poistamaan jalkahienhajun, niiin kyllä sellaienn extratehokas hajunsyöjä sen mulkun hajunkin saisi ainakin miedommaksi jos ei muuta.

Ehdotankin , että tälläinen hajunsyöjä määrättäisiin lailla pakolliseksi, niin olisi elämä kaikille helponpaa ja kivenpaa ja ilmaakin olisi miellyttävämpi hengittää. Väkijoukossakin olisi huomattavasti raikkaampi hengittää, kun ei nenään löyhkäisi kokoajan kyrpä. Terve vittu tuoksuu puhtaana ihanalle, suorastaan pakko maistaa, mutta annas olla, jos se on vuorokaudenkin pesemättä, niin johan alkaa haista, ei enää tuoksua.

Ja aivan sama pätee kyrvälle, eritoten, jos on päässyt ensin kastamaan. Muistanpa muuatta vaellusreissua tyttöystäväni kera. Sitähän piti, väsymyksestä huolimatta, könytä pukille lähes joka paikassa, jossa pitkälleen pääsi - ja vähän muutenkin. Muutaman kerran lehahti sekä naiseni että minun vehkeistä sellainen aromi, että meinasi jäädä homma siihen - siinä ei savetit paljoa auttaneet.

Siinä, kun jääkylmä vesi alkoi hivellä palleja, meinasi pillu ja naiminen kadota mielestä ihan tykkänään ja naiseni vertahyytävistä kiljahduksista, persaus virrassa tietenkin, olisi Hichcockin ollut kateellinen. Armeija aikana metsäleirillä teltassa haisi sellainen kyrpä ,ettei ole tosikaan. Aamulla oikein päätäsärki, kun oli niitä sissijuustohöyryjä joutunut kokoyön hengittämään.

Joo, kyllä sitä on tullut kaiken maailman kanjoneita nuuhkittua ja aromikartta on aikamoinen raikkaasta merituulesta hapansilakkaan. Kaikkein pahimpiin kokemuksiin kuuluu erään päällepäin siistinoloisen tytsyn tuhero. Sitä kun lipoi, niin joutui välillä sanomaan daamille, että voisitko edes pieraista niin saisin raitista ilmaa.

Koskaan ei ole silakalle tai muutenkaan vastenmieliselle haisevaa pillua tullut vastaan, vaikka niitä pilluja on kohdalle siunaantunutkin varsin kiitettävä määrä: Useimmat eivät ole haisseet oikeastaan millekkään. Maku on ollut miedosti hapan. Yksi erikoisen maikuinen pillu on jäänyt mieleeni. Se maistui ja haisikin hieman currylle. Sinulta on Hannu vielä todellinen "aarre" löytämättä. Kyllä ruokavalio vaikuttaa, siinä olet oikeassa. Meikäläisen kohdallekkin on ilmeisesti osunut vaan ja ainoastaan hyvin hygieniastaan huoltapitäviä naisia, sillä eipä ole tarvinnut sillinhajusta tarvinnut kärsiä pillua nuoltaessa tms.

Puhtaan pillun tuoksu on herkkullinen, en sanoisi, että mitenkään voimakas vaan useimmilla se on hyvinkin tuoksuton. Meitsin kohdalla on käynyt ,niin että joka yhdeksännen naisen pillu jota olen päässyt haistelemaan ja maistelemaan on haissut ja kalalle. Ne muut eli valtaosa ovat olleet varsin miellyttäviä, sekä tuoksultaan ,että maultaan.

Eli mä en allekirjoita sitä ,että naisten pillut haisee sillille. Ehkä joidenkin haisee ,mutta suurimmanosan ei. Kiitettävä määrä pilluja taitaa olla suht vähän sinun tapauksessasi. Meinaan vaan, kun on hymiö pitänyt kuitenkin laittaa. Oliko vihreää vai punaista currytahnaa? Vai sitä keltaista jauhetta, jota curryksi kutsutaan? Ottaa ne suihinkin mielellään nussimisen aikana, ikäänkuin välipaloina.

Se oli muuten hymyilevä hymiö, jonka siihen laitoin. Koska minun mielestäni ainakin se on iloinen asia, kun saa pääsee erillaisia pilluja näkemään, haistamaan ja maistamaan ja niitä on ollut runsaasti.

Eikä ollut minkään väristä tahnaa, mutta kun naisen pillusta tulee sellaista nestettä tiedät varmaan , kun hän kiihottuu, niin se maistui currylle.

Curryja kun on erilaisia. Et vissiin ole perehtynyt Taidan kyllä tietää, mitä tarkoitat. Sellainen hieman kipakampi maku, ei kuitenkaan paha maku. Pillu on iloinen asia.

Varmaan lähes jokainen miehen- ja naisenpuoli näilläkin palstoilla tietää, että puhtaastakin vitusta jää esim. Olen itse myös todennut, että aika useita naisia tuo heidän oma tuoksunsa kiihottaa esim. Onpa joskus käynyt niinkin, että yhdynnän jälkeen ravintolassa syödessämme on naiseni syttynyt omien sormiensa tuoksusta pikaisen uusinnan vaatimuksiin, jotka olen herrasmiehenä parhaan kykyni mukaan yrittänyt täyttää heti tilaisuuden tultua.

Lienee siten sanomattakin selvää, että pesemättömästä naisen tavarasta jää näinollen kahta muikeammat aromit kaikkeen, mitä sinne on uskaltanut kastaa.

Kyllä ja kertoopa tarina Pansion suunnalla asuneesta Happo-Helkasta, jonka tuheron tuhteja eritteitä käytettiin paikallisesa matkamuistomyymälässä erilaisten kupariesineiden patinointiin. Paikallinen gynis oli mitannut Helkan "herkun" ph-arvoksi 1. Eipä kyllä jää meikäläisellä ainakaan sormiin mitään hajua, sen jälkeen kun olen kädet ihan tavallisella saippualla pessyt sormettamisen jälkeen.

Kannatttais varmaan nuuhkiasitä omaa kämmentä, että mille se haisee munan runkkaamisen jäljiltä. Ei varmaan se haju helpolla kämmenestä lähde pois. Ehkä Tolu auttaisi, mutta se on muuten turhan ytyä tavaraa käsien pesuun. Onhan sitä tietysti aamulla töissäkin mukava haistella käsistään kullin hajua. Ettei pääse se haju "unohtumaan ".

Emättimen seinämissä on rauhasia, joiden tuottamat eritteet yhdessä hyödyllisten maitohappobakteerien kanssa huolehtivat siitä, että emättimen pH-arvo pysyy happamana. Hapan ympäristö takaa, että epätoivotut ja mahdollisesti vaaralliset bakteerit eivät viihdy emättimessä. Eritettä kutsutaan valkovuodoksi ja on aivan normaalia, että tytöllä on valkovuotoa.

Normaali valkovuoto on väriltään valkoista tai vaalean keltaista ja se tuoksuu hieman happamalle. Se voi olla myös täysin hajutonta. Valkovuotoa on yleensä melko vähän ja sen voi nähdä pikkuhousuissa pienenä vaaleana tahrana. Jos väärät bakteerit saavan ylivallan emättimessä, valkovuodon väri voi muuttua ja valkovuotoa voi olla normaalia enemmän.

Valkovuoto voi alkaa haista vahvalle tai haju voi muuttua epämiellyttäväksi. Voit välttää tämän helpoimmin pesemällä alapäätä vedellä, vaihtamalla pikkuhousut päivittäin ja käyttämällä mahdollisesti pikkuhousunsuojia.

Tässä perimmäisten kysymysten äärellä on tietysti mahdotonta lähteä väittämään toisten, siis Katin ja Maruzelan empiiristen tutkimusten tuloksia vääriksi, mutta todellakin minun kokemusteni perusteella pillusta jää sormiin, kasvoihin, tms. Minun kokemusteni mukaan runkkaamisesta ei taas jää mitään hajua käsiin, etenkään pesun jälkeen, mutta jos kalu jää pesemättä tuon urotyön jälkeen, sen haistaa jo seuraavassa virtsanheittosessiossa aika selkeästi.

Haluan vielä tähdentää, että pillu on ihana asia eikä minun kohdalleni ole vielä sattunut sellaista naista, jonka pillua ei pesemällä olisi saanut nautintakuntoon enkä ole koskaan saanut tauteja saati levittänyt - mitä nyt kerran sain satiaiset eräältä hienostorouvalta, joka taisi nostaa jalkaansa aina solmion nähdessään. Eipä minulla ainakaan ole koskaan jäänyt pillunhajua sormiin, kun olen kädet pessyt sen jälkeen ,kun olen sormen "sinne" työntänyt. Vähän vettä ja astianpesuainetta käsienpesuun , niin "hajusta" ei ole tietoakaan.

Ootko ihan varma ettet ole työntänyt sitä sormea muijan tai omaan persereikääsi, sillä ei meikäläisenkään sormet ole pillulle käsienpesun jälkeen tuoksahtanut. Mutta jos persereikää olet roplannut, niin se voikin olla sitten eriasia.

Oletko puristellut pallejasi runkatessasi? Teeppä se ,niin huomaat ,että kivat hajut jää käteen ,eikä pelkällä vedellä se haju häviä minnekään. Ponteva pohjolan poika 5. Eipä ole nimittäin sattunut meikäläisen kohdallekkaan koskaan noin voimakas hajuista pillua eteen ,etteikö pesemällä olisi käsistä sen tuoksu lähtenyt.

Ehkä se on sun alitajunnassasi se haju. Kun olen nuuhkinut pillua läheltä, niin se haju on jäänyt ns. Ajan saaminen kesti, sillä kyseessä ei ollut hätätapaus urologi ei ilmiselvästi ole koskaan tavannut minua. Käynti oli ollut lyhyt, eikä lääkäri ollut koskenut Ykkösmieheen käsipäivää enempää.

Risti kätensä pönäkän vatsansa peitoksi ja tiiraili Ykkösmiestä silmälasiensa ylitse lukien samalla puolihuolimattomasti testituloksia. Uusiks män ja rumba alkaa taas alusta.

Ensin verikokeeseen, tulosten jälkeen viikko odottelua voitaisiin sitten tehdä uusi ajanvaraus. Ykkösmies pisti ponnekkaasti vastaan, ja sai sovittua, että seuraava aika hoidetaan puhelimitse; keskustelu verikokeitten tuloksista hoituisi hyvin myös ilman fyysistä lähikontaktia.

Lääkäri myöntyi myös määräämään testosteronia joko pillereinä tai voiteena heti keskustelun jälkeen, mikäli kokeitten tulokset puoltaisivat liian alhaisia testosteroniarvoja. Muuten oltaisiin taas jouduttu odottelemaan muutama kuukausi lisää sovitun ajan saapumista.

Ihmetellä täytyy, miksei urologi voinut soittaa - tai delegoida jotain muuta henkilökunnasta soittamaan - että ei tarvitse tulla ennen kuin verikokeissa näkyy muutakin kuin aamupalaksi nautittu greipinpuolikas. Ne tulokset kun olivat tosiaan tiedossa jo sen puolitoista kuukautta takaperin. Toisaalta taas, miksipä niitä turhaan etukäteen katselisi, ehtiihän sitä sittenkin kun potilaalle varattu aika koittaa, ja tämä on varta vasten ottanut töistäkin erikseen vapaaksi.

Alkaa vähän ahdistaa tämä ajanvarausbyrokratia. Luulisi, että terveydenhuollon rattaat rullaisivat edes vähän nopeammin kuin puoli vuotta sitten kuolleen hamsterin juoksupyörä.

Juuri edellisessa postauksessa uhoamani optimismi "en anna periksi, en halua luovuttaa" hävisi turhautumiselle. Minä en jaksa enää odottaa, että elämäni valuu hukkaan. En jaksa uskoa ja toivoa, että joskus vielä kaikki kääntyy hyväksi; enkä edes tiedä, mitä odotan — ihmettäkö? En jaksa enää olla surullinen, tuntea oloani torjutuksi ja epäseksikkääksi epänaiseksi päivistä viikkoihin, viikoista kuukausiin; kohta kuukausista vuosiin.

Elän elämäni parasta aikaa. Ja jos eläisin sitä, kuten yleinen moraali sanelee, eläisin sitä selibaatissa. Mitä, jos hormonihoidot eivät autakaan? Mitä, jos en enää koskaan saa seksiä kotona? Kuinka paljon kärsivällisyyttä vaimolta vaaditaan? Kuinka kauan aikaa minun pitää vielä antaa? Tänään se sitten vihdoin tapahtuu. Ykkösmies menee ottamaan sormen hanuriin puhumaan urologin kanssa haluttomuudestaan ja alhaisista testosteroniarvoistaan.

Olen itseasiassa todella onnellinen ja onnekas, että minulla on mies, joka ei välttämättä ole se maailman romanttisin, mutta joka ottaa suhteemme niin vakavasti, että on valmis avautumaan ventovieraalle varmasti arasta ja vaikeasta aiheesta. Minun mielestäni se, että Ykkösmiestä huolestuttaa minun seksuaalinen turhautumiseni, on merkki rakkaudesta. Että se haluaa, että minulla on meidän suhteessa hyvä olla; ja että sitä surettaa, ettei se voi tyydyttää minua.

En olisi koskaan voinut kuvitella, että joku niinkin maskuliininen voisi kärsiä haluttomuudesta. Ykkösmiehestä huokuu miehisyys; semmoinen alfamaisuus, jonka koiraeläimillä voi nähdä dominoivana käytöksenä. Ykkösmies on se uroskoira, joka ei turhia rähise ja murise, vaan laittaa rauhallisesti leuan toisen niskan päälle; minulla on lauman johtajuus.

...

Tope gratis porno trios amateur xxx joven porn orgias amater tube videos porno bondage vieja tetona porno de actrices porno cono peludo porno viejas chicas porn free hd gratis videos lesbianas cuarentonas calientes videos porno lesbiana chicascalientes prno gratis lesvianas videos de putas gratis de viejas chicas lesvianas tetonas videos porno porno culonas porno secretarias tetonas ama de españolas gratis porno japones sexo anal paginas pornos de vídeo xxx viejas gratis video porno maduros follando lista actrices x sexo duro nekane tias follando porno amaters follando gratis porn tube gordita follada video amateur porn xvideos sandra milk rubia española maduras sado gratis de paris hilton porno abuelas españolas follando porno gratis follando con abuelos porno en castellano videos porno hd porno dunia montenegro despedidas de eyaculaciones femeninas el mejor porno lesbico gratis masajistas videos colegialas ruvia 19 gratis tetas super tetas del porno en el culo julia de gorditas alyssa branch videos trabestis videos voyeur porno on blondes maduras pollas follando pelis xxx gratis porno follando porno.

con videos porno español película porno gratis videos gordas xxx gratis chochos eyaculando videos de travestis follando jovenes maduras gratis tetas xx sexo trans porn tube videos follando video lesbianas viejas follando porno gratis video porn orgias gratis de gorditas grandes páginas porno ver peliculas porno en la folla a tope madura y joven follando como chupar un coño xxx maduras porno gratis videos xxx en la ducha pono gratis bbw videos porno gratis super tetonas xxx tias buenas tetas vasca follando mamas cachondas videos xxx ver pelicula porno sexo madura lesbiana maduras abuelas anal español video travestis porno español gratuito amateur porn julia de sexo jovenes follando xxx gratis negras tetonas x gratis anime porn bbw videos gratis actrices x gratuitos maduras tetas grandes videos de putas gratis folla a su madre e hijas follando sexo con chicas des nudas pelis porno joven gratis bidios porno lesbianas comiendose el amor gorditas alyssa branch video anal videos porno viejas fallando rubias desnudas maduras gratis videos de porno tias follando porno mujer follando en español maduras velludas viejas gratis rubias desnudas ver videos porno de orgias swingers tetona follando latinas porn videos pornod porno de sexo transexual muyputas pirno casting porno 18 cunnilingus videos películas porno brutal porn free pono duro chocho mojado xxx joven follando pormo videos pornos gratis descarga de actrices gordasxx videos xxx 69 porno viejas muy guarras amateur dibujos manga porno lesbico casero maduras culos negras pornotube hd videos porno abuelas pelis porno viejas mujeres maduras porns porno zorras calientes porno de maduritas pornstars tube videos de parejas haciendo sexo duro videos gratis españolas follando porno lesbianas hd videos españoles videos porno grati jinx maze lesbianas corriendose a hombres masturbandose vieja tetona abuelas porno gratis haciendo pajas corridas follando videos porno gratis de tetonas videos chicas tetonas videos de travestis videos mangas hentai kourtney kane videos bukkake nacho vidal video porno casero maduras kamasutra porno de travestis videos de viejas porno de masajes porn xx porno gordas naturales viejas tias follando tetas porno de porno de solteras tetonas españolas gratis xxx porno española maduras gratis de mujeres porno con embarazadas desnudas cachondas xxx videos amateurs gratis maduritas solo porno castellano follandose travestis sexo videos prono gratis peludas joven chupa pollas maduras calientes follando video amateur hd xxx buscar porno porno peludos chicas exhibicionistas vídeos porno años 80 videos putas buenas desnudas película x de coño videos pajas intercambio de mujeres maduras video porno de maduras sexo anal porno viejas gratis peluda follando muy zorras peludas xxxporno cumlouder videos de madura española trans porn porno.

con madura follando xxx orgia lesbianas videos de porno tetazas bidios porno gratis lesvianas gratis de intercambio parejas maduras porns porno lesbianas peliculas sexo por no gratis descargar videos de abuelas follando follando transexual muyputas teen anal videos porno sensuales follando videos porno videos tranx videos porno morenas maduras videos pornos gratis porno mujeres maduras squirt video porno castellano chica desnudandose videosde sexo porno arabe chicas comiendose el culo videos pprno videos x videos trios xxx ver pelis porno masaje con videos porno twink gorditas cumlouder españolas follando culonas y tetonas hd conchas peludas vidios de gordas naturales porno on line videos mujeres haciendo pajas despedida de paris porn tube peliculas gratis de solteras x sexo gratis porno masajes lesbianas videos gratis negras enormes videos porno de sexo trans videos pornos gratis spanish porn toro pormo porno twink porno bdsm follar madres ruvia19 videos de lesvianas putas españolas videos porno español porno x video porno gratis lesbianas videos porno de sexo jovenes chicas porno embarazadas porno tetas grandes pollas peludas tetas travestis alanah rae japonesas videos gratis chicos pajeandose eyaculaciones femeninas grandes porno duro travesti tetas grandes putas tetonas follar gordas desnudas playa masage rooms videos lesbianas seso gratis videos tetonas maduras teen anal videos pornos en la folla descargar gratis videos gratis porno gratis videos putas gordas super tetonas gorditas grandes ancianas los mejores videos gratis sexo porno gratis español los mejores videos caseros porno cachas videos lesbianas viejas negras follando vidios porno de gordas follando por el coño quiero ver videos porno mujeres lesvianas xxx abuelas web cam xxx follamdo sexo gratid videos sasha grey porn bbw porno japones hd videos deporno doble penetracion anal extremo super mamada latinas vídeo xxx español videos gratis travestis xxx lesbianas vicky storm maduras amateur porno casero abuelas videos porno gratis videos porno españoles gratis hentaies porno gratis xxx spanish porn tube chicas porno secretarias milf vids porn chat porno xxx videos porno masturbacion femenina follando rumanas xxx videos lesvianas jovenes chicas follando dos chicas sexis porno porno gratis parejas amateur gordas sexis desnudas follando maduras 18 follar hoy nenas cachondas blacksonblondes peluda follando vifeos porno pelirrojas rubias tetonas follando transexual porno con madura lenceria porno español exhibicionistas peliculas porno de coños peludos novias follando chicas porno tetudas naturales follando videos lesvianas pareja amateur universitarias follando gratis en casa calientes sexo con chicas lesvianas gratis grandes actrices porno con virgenes porno de travestis porno.

con chinas gordo follando vidios de maduras gordas ver vidios eroticos gratis dogfart bullporn porno gratuito porno español gratis mamadas porno voyeur videos abuelas calientes cumlouder videos gratis sexo culos jovenes potno gratis videos masajes xx hotporn porno grati porno lesbico casero maduras abuelas sex famosa follando videos teens gordas españolas juegos porno viejas gratis películas pornográficas gratis de pies gordas follando abuelas calientes viejasfollando anal hd cumlauder gratis amater rusas putas gratis porno brutal intercambio de porno videos sasha grey sexo asiatico porn pros videos porno gratuitos transexuales gratis sasha grey follando xxx mature videos negras maduras follando poeno español video porno videos gratis follar culos gigantes videos porno maduras rusas nacho vidal follando chicas sexis gratis descargar pelis x masajes xxx porno gratis gonzo porno vintage travestis gratis videos caseros maduras gratis sexoxxx video descargar videos pornos en español trios porno peludos videos bixesuales vidios de colegialas maduras xxx mejor porno tias cachondas casting videos voyeur maduras.

con videos de putas rubias 19 desvirgacion anal anal tube hombres desnudos polla videos gratis videos maduritas garganta profunda porno gorditas folladas videos porno mujer eyaculando ancianas putas tetonas manga porno doble penetracion vaginal pofno gratis porno gratis video porno gratis videos de putas porno gratis 18 ver porno embarazadas follando abuelas videos mamadas morenas maduras amateur maduras xxx gratis tetas porno español grati porno madura x video porno espa vidios pormo porno actrices españolas follando follandose al fontanero tetona follando porno gartis videos de gorditas guapas follando rusas putas españolas maduras negras grandes penes gigantes videos porno de maduras vaginas peludas embarazadas xxx sexo anal muy gordas videos eroticos gratis porno masage rooms videos porno pollones castingcouch-x moms xxx corridas xxx morenas xxx videos porno negros desnudos eyaculacion femenina porno japones porno en español videos xxx videos de actrices porno milf porn porno intercambios de sexo video tetas tias cachondas free videos porno gratis descargar gratis maduras videos gratis diario ver videos españoles chicas putas gratis nikita bellucci xxx videos mamadas jovenes chicas pajeandose secretaria porno españolas follando hombres peludos chicasguarras mejor porno gratis lesvianas tetonas morenas ver pelicula porno americanas ancianos follando viejos follando pollas enormes porno maduraa maduritas.

EROTIIKKA HOMOSEKSUAALISEEN CHAT PORNOTÄHTI

Grandes travestis follando chocho mojado porno cocina videos x supertetas viejos xxx abuelos porno gratis video porno japones paginas pornos españoles gratis sexotube chicas enseñando el amor porno actrices x de sexo videos sexuales gratis videos porno español viejas muy guarras follando maduras trans xxx gratis videos tetonas maduras cachondas xxx sexo anal videos porno homosexual peliculas pornos lesbianas chicas negras gordas tetonas tori black hd rubias tetonas hd porno lesbianas porno pornogratis ver videos porno sexo amateur latino amateur porn porno masturbacion maduras.

con maduras videos porno vídeos porno fuerte coño peludo maduritas porn tetas hombres blacks on blondes cumlouder xxx chicos y chicos maduras follando coños preciosos videoporno mujeres video porno gratis dora la despedida de folladas videos de polla larga videos porno maduro lamiendo coños peludos peliculas porno árabe riley steele vidios gratis follando madre porno anal hd travestis follando porno porno tran sexo gratis mujeres haciendo el culo pajas femeninas vidios prono xxx negras videos porno gratis sasha grey lesbianas pono grati tori black porn abuelas videos gratis sexo porno animado vieos porno de placer vidios pprno xxx videos de lesbianas chicas y tetonas morenas calientes follando ancianas putas buenas folladas de lesvianas gratis de xexo videos de mujeres muy xorras culos videos porno nekane follando maduras x travestis españoles gratis melani rios juegos porno peludos desnudos eyaculacion femenina rubuas 19 sexo porno maduras viejas gordas videos porno gratis ver videos porno gratis lesbianas teniendo sexo grupal videos porno gordas porno porno abuelas follando asiaticas porno chicas pornos abuelas haciendo sexo gratis asiaticas negras cachondas videos x gratis espanol porno grati videos pov porn videos porno de solteras x videos xxx videos gratis sexoxxx porno gratis dora la folla a viejas nekane sweet porno de porno sexo porni español sexo con culos xxx videos hd tias buenas masturbandose porno por el amor chicas amateurs petardas tube vídeos de monjas rubios videos trios maduritas.

con porno peludas follando silvia rubi videos porno despedida soltera porno trio amateur tetas masage rooms orgias amater videos porno de viejas follando viejas putas tetonas porno peludas vidios pprno gratis buen porno videos porno gordas lesvianas videos mujeres muy peludas videos gratis castin porno actrices x videos de maduras sexys porno africano videos porno amateur porno amateur xxx videos porno falso porn chicas corriendose a su hija follan chicas amater español porno amateur xxx maduritas porn porno de trios rubias hd videos pollones xxx xxx gratis porno francesas ashton pierce webcam xxx ver vídeos pornos gratis rubias 18 chicasguarras videos porno aleman gratis porno espqñol universitarias calientes videos anal videos de mujeres hentaixxx abuelas gratis coño buscar videos jovenes porno de porno gratis maduritas videos de abuelas videos gratis nacho vidal video porno negros melani rios zorras profesoras videosde sexo gratis tetonas interracial videos porno casting porno gratis de lesvianas melanie monroe video porno maduro lamiendo coños peludos tetas del sexo trans videos cumlouder como follar video porno mamadas maduras pajas videos porno de parejas maduras tetonas videos porno de tetonas videos cunnilingus tetonas desnudas follando lisa ann porno columber en español videos porno bdsm porn free hd porno anal paginas pornos anal porno chicos maduras tetas super porno la folla a joven follando ribias 19 sexo abuelas gratis morena follando con pollas follando ancianas putas buenas masturbandose follando pollas peliculas porno xxx follar culos hd maduros vidios porno españa porno lesbianas porno gratis videos porno cachondas follando playa lamidas de chinas xxx sexo gorditas españolas striptease xxx follamdo pornotube hd videos porn muyzorrras jovenes sofia rose xxx amateur hd free videos follando streaming porn espanol ruvia19 travesti jaen videos videos porno videos pornos españoles videos de tios follando gorditas el amor videos porno bbw amigas lesbianas gratis en español gratis videos pornos gratis lesbianas petardas lesbianas videos ponor gratis porno lesbico chicas porno lesbianas hd cachondas follando videos teens gordas tetonas gordita española enana follando viejos follando porno amateur x gratis tetas grandes naturales follando gorda vídeos de españolas videos deputas follando videos para descargar videos porno africano videos porno gat maduras porno en la calle orgias amater sexo pornstar famosas es.

Homoseksuaaliseen seksi deitit velin kalu